Нашите истории.

Историята:

След следването си в чужбина, бях решена да се върна да рaботя и живея в България и Sutherland като работодател осигури точните условия, заради които никога не съжалих за решението си. Езиковите ми познания послужиха като трамплин да усвоя специфичния за бранша ноу-хау и да развия отидорски, аналитични, менторски и ръководни умения.Постепенно Sutherland ми повери да управлявам екипи обслужващи разнородни канали и работещи в разнообразна среда, включително и работа от вкъщи, което ме държеше винаги ангажирана и предизвикана в кариерен план.

Прочети повече

Историята:

Присъединих се към компанията през 2014 година като Трето ниво технически поддръжка. Преди да приема офертата, отказах три други оферти от Sutherland, за което не съжалявам. Взех най-доброто решение за моята кариера и се присъединих към програма, която ми харесва, и която ми помогна за доразвиването на моите качества.

Прочети повече

Историята:  

Моята история в Sutherland започна по много тривиален начин. Исках да използвам чуждите езици, които владея и да работя в мултикултурна среда, така че направих проучване по върпоса и открих, че Sutherland е компания, която може да ми даде и двете. Кандидатствах и получих работа.

Няма да крия, че имах определени предразсъдъци за работата в BPO сектора. За своя изненада обаче открих, че действителността е много по различна от очакванията ми. И ето ме днес, вече повече от три години в компанията.

Прочети повече

Историята:

Това е дълга история. Тъкмо се бях върнала от Германия (където прекарах 11 години) и работих вече от 1 година в друга аутсоурсинг компания в София, когато започнах да търся професионални възможности да се върна в Бургас. Търсенете ми се увенча с успех и през лятото на 2014 година ме намери обявата на Sutherland, търсеща консултанти с немски език за град Бургас. Бях наясно, че това означава да започна от начало, но приех предизвикателството. Започнах като агент, но бързо преминах на позицията Старши консултант. Малко след това ме повишиха  като Ръководител на екип – и в този момент разбрах, че една моя мечта се сбъдва. И защото имам слабост към предизвикателсвтата, 6 месеца по-късно ми предложиха да поема ръководството на екип „Качество“. За мен това беше нещо изцяло ново, но в същото време заинтригуващо. Нямах представа какво да очаквам. Но комуникацията с клиента, прекрасният екип и естеството на работата допринесоха изключително много за моето развитие. Изпълнявах тази роля само за една година, но научих неща за цял живот.

Прочети повече

Историята:

Моят път в Sutherland започна през 2013 година, когато се присъединих към един от ново-стартиралите проекти. Миналия месец станаха четири години откакто съм във фирмата, а вече съм бил повишаван четири пъти. Първото ми кариерно развитие започна с позицията Старши консултант, на която помагах на колегите си и взимах високо приоритетните случаи. По-късно бях повишен на позиция Ръководител екип на един от най-големите ни екипи в офиса ни в София. В края на 2014 година отворихме офис в Бургас, където прекарах една година като Имплементейшън мениджър. Бургас ме впечатли с толкова много неща, но най-вече с голямата бройка талантливи хора, които забавлявайки се постигаха невероятни професионални успехи. В края на 2015 година бях повишен в позиция Старши ръководител екип и сега управлявам всички оперативни процеси в главния ни офис в София.

Прочети повече