Лили Йорданова
Начало » Истории на колеги » Лили Йорданова

Гордея се с всички колеги в екипа ми и съм сигурна, че ще постигнем още повече заедно.

Историята:  

Моята история в Sutherland започна по много тривиален начин. Исках да използвам чуждите езици, които владея и да работя в мултикултурна среда, така че направих проучване по въпроса и открих, че Sutherland е компания, която може да ми даде и двете. Кандидатствах и получих работа.

 

Няма да крия, че имах определени предразсъдъци за работата в BPO сектора. За своя изненада обаче открих, че действителността е много по различна от очакванията ми. И ето ме днес, вече повече от шест години в компанията.

 

Развитието:

Започнах кариерата си в Sutherland през ноември 2014г., като агент в първата вълна на Spotify. След шест месеца станах Старши експерт, а след още три – Ръководител екип. Две години по-късно станах Акаунт мениджър на Spotify програмата в София.

 

Професионалното ми развитие може да изглежда като извадено от учебник или като нещо необичайно. Истината обаче е, че в Sutherland има много хора като мен. С чиста съвест мога да кажа, че компанията е много умела в това да открива таланти и да развива бъдещи лидери.

 

Вдъхновението:

Вдъхновявам се, когато видя хора, които работят усилено, за да постигнат дадена цел. Няма значение каква е целта им, може да искат да постигнат целите си, да се развият професионално или да разширят бизнеа си.

 

В Spotify постигнахме толкова много за такъв кратък период от време и в същото време продължаваме да се стремим към повече. Порастнахме от 16 до над 250 души и се надяваме да растем още повече. Основното вдъхновение за мен е постоянното ни желание да бъдем по-добри в това, което правим.

 

Хората:

Хората (особено тези в моя екип) са причината, поради която идвам с усмивка на работа сутрин. Те са уникални, забавни, активни и винаги готови да споделят обратна връзка. Сигурна съм, че програмата ни е толкова успешна днес именно заради тези работливи и мотивирани колеги, които помохнаха да я превърнем в гнездо на знание и позитивизъм.