Радослав Карамитров
Начало » Истории на колеги » Радослав Карамитров

Вдъхновява ме това да давам най-доброто от себе си, виждайки резултатите от усиления ми труд всеки ден.

Историята:

Присъединих се към компанията през 2014 година като Трето ниво технически поддръжка. Преди да приема офертата, отказах три други оферти от Sutherland, за което не съжалявам. Взех най-доброто решение за моята кариера и се присъединих към програма, която ми харесва, и която ми помогна за доразвиването на моите качества.

 

В началото техническите изисквания бяха леко стряскащи, но ако човек е мотивиран да научи нещо ново, няма връщане назад, възможността да се предадеш е напълно неприемлива. Постиженията ми в кариерен план го доказаха. Бях повишен на позицията Отговорник качество девет месеца по-късно, а след още девет месеца станах Ръководител на екип, едно наистина бързо кариерно израстване.

 

Уменията:

Най-важните умения, които развих в Sutherland са да бъда постоянен в решенията които взимам и да премислям два пъти преди да взема крайно решение. Като млад ръководител на екип понякога е трудно да удържаш емоциите си и да вземеш най-адекватното решение в трудни моменти. Двете години на тази позиция ми помогнаха да доразвия тези умения и да вземам решения, които не са повлияни от емоции, били те положителни или отризателни, да предскажа възможни ситуации преди те изобщо да се случат и да ги предотвратя.

 

Компанията:

Sutherland и в частност моите преки ръководители ми дадоха възможността да докажа моите управленски качества и умения, подхода към хората. Смятам, че не съжаляват за своя избор в мое лице. Същевременно работата ми позволява да комбинилам различни дейности в компанията и да участвам в разнообразни проекти, които ме обогатяват.

 

Хората:

В момента управлявам среден по размер екип и наистина изпитвам удоволствие да работя с всички мои колеги. Успях да изградя екип от професионалисти, които са наистина отговорни и дори бих казал, че нямат нужда от моя пряк контрол. Моята основна цел е да структурирам всичко по такъв начин, че дори и да отсъствам, работата да продължава да се случва гладко.