Силвена Ставрева
Начало » Истории на колеги » Силвена Ставрева

Искаш да оставиш следа в света? Започни с човека срещу теб!

Историята:

След следването си в чужбина, бях решена да се върна да работя и живея в България и Sutherland като работодател осигури точните условия, заради които никога не съжалих за решението си. Езиковите ми познания послужиха като трамплин да усвоя специфичния за бранша ноу-хау и да развия одиторски, аналитични, менторски и ръководни умения. Постепенно Sutherland ми повери да управлявам екипи обслужващи разнородни канали и работещи в разнообразна среда, включително и работа от вкъщи, което ме държеше винаги ангажирана и предизвикана в кариерен план.

 

България:

Националните ми пристрастия настрана – смятам, че България е чудесна кариерна дестинация. Страната се отличава с пъстра културна атмосфера, дълбоки корени в европейските традиции, мек климат и разбира се със своите квалифицирани и талантливи кадри. Всички тези фактори, наред с динамично развиващата се икономика, правят България конкурентна алтернатива за амбициозни компании и личности, които търсят да разгърнат потенциала си.

 

Компанията:

Хората са една от основните ценности на компанията и Sutherland отдава голямо внимание на служителите си – обратната връзка, програмите за развиване на уменията и грижата за предприемаческия дух са нещата, заради които съм лоялна и твърдо вярваща в Sutherland през последните осем години. Невероятно е как се разви компанията и колко се разраснаха филиалите ѝ в България за това кратко време!

 

Вдъхновението:

Вдъхновението ми идва от усещането, че усилията ми са оценени. Възможността да участвам активно в организацията, да допринасям с идеи, които кореспондират с глобалната визия на компанията, ми носят удовлетворението, което ме държи устремена.