Александрина Босилина
Начало » Истории на колеги » Александрина Босилина
aleksandrina-bosilina

Александрина е живият пример за истинността на поговорката „Ако има воля има и начин“. Благодарение на амбицията и стремежа й към съвършенство, тя успява само за няколко месеца да се превърне в майстор на технологиите. Тя харесва работата си в Съдърланд и всички мотивирани хора, които правят всеки ден невероятен. Александрина обича партитата, ярките цветове, България и динамиката в живота. Само напред и нагоре, Алекс!

Невероятно е как толкова много хора с различни истории и опит могат да работят като екип и да постигат целите си заедно.

Историята

“Преди две години започнах като агент първа линия и четири месеца по-късно бях повишена във втора линия – по-техническа и по-отговорна позиция. В началото мениджърите ми бяха впечатлени от личните ми качества, но не и от техническите ми познания. Въпреки това ми дадоха шанс и аз работих здраво, за да се уча и развивам. Бях удивена, че ме повишиха толкова бързо.”

Вдъхновението

“Всеки ден е уникален, сблъскваме се с всякакви предизвикателства, но ние сме екип от отдадени хора, които дават 100% от себе си и така заедно постигаме целите си. Колегите ми са невероятни.“

“Компанията е страхотна, получавала съм подкрепа във всеки един момент, в който съм имала нужда. Срещаш хора с различни култури и опит, изненадващо е как хора с толкова много различни истории могат да работят заедно в екип и да постигат целите си заедно.”

“Няма ограничения на това, което можеш да постигнеш.”

България

„Няколко години живях в Швейцария. Хубаво е човек да поживее в чужбина и да срещне хора от различни култури и с различни гледни точки, да се изучи и да подобри уменията си. И е чудесно ако след това се върне в родината си и там приложи всичко, което си научил. Много обичам България заради хората, храната, природата.“

„София е любимото ми място – има толкова много места, където да се разходиш, нощният живот е страхотен и има много културни събития – всичко, което ти трябва, на едно място.”

Бъдещето

„Едно от нещата, които най-много ме впечатлиха в началото, беше мениджмънта. Това са хора, които не просто наблюдаваха работата ми и ми даваха обратна връзка как да подобря резултатите си, но също ме мотивираха да бъда човека, който съм сега. Това е нещо, което искам да правя – да бъда пример за подръжание. Харесва ми да мотивирам хората и да им помагам да дават най-доброто от себе си. Също така да им показвам, че работата не е само нещо, което правиш заради заплатата, но и нещо забавно, което на края на деня може да те накара да се чувстваш горд. Обичам проекта си и искам да се развивам като мениджър в него.”