Димитър Гълъбов
Начало » Истории на колеги » Димитър Гълъбов
galabov_sm

Димитър е изпълнителният директор на Съдърланд България. Основната му функция е да осигури най-високо качество на обслужване на клиентите в страната и да развие организацията така, че да бъде готова да поеме бъдещо бизнес разрастване. Ключова част от неговите задължения е да установява и поддържа силни връзки между звената в компанията и фокус върху постигането на по-висока продуктивност, потребителска удовлетвореност, силна екипност и развитие на хората, постоянно подобряване на процесите, най-високо качество и устойчивост.

Димитър се грижи за това нашите колеги да имат добри примери за подражание в лицето на мениджърите си, да споделят ценностите на компанията и винаги да поставят клиента на първо място. Когато си почива от това да прави света по-добро място, Димитър се наслаждава на времето със семейството си, на природата и на високите скорости.

Обграден съм от умни и даровити хора, с изключителен предприемачески дух, които се стремят към съвършенство на всички нива.

Компанията:

Поддържаме близки партньорски отношения с нашите клиенти и поставяме сериозен фокус върху това да допринасяме за развитието на техния бизнес. Обслужваме клиенти на водещи в съответните сектори компании и това ни дава поглед върху техните бизнес модели, процеси, технологии и стратегии за развитие. Разнообразието на индустрии, в които оперираме, ни дава достъп до най-модерните технологии и ноу-хау от водещи в световен мащаб компании. Всичко това в комбинация допринася за това да се развиваме заедно.

В компанията общуваме открито и честно и си сътрудничим безпроблемно – прекрасно постижение за такава голяма корпорация.

Вдъхновението:

Атмосферата в офиса е невероятна. Обграден съм от умни и даровити хора, с изключителен предприемачески дух, които се стремят към съвършенство на всички нива. В Съдърланд имаме досег до различни култури, разнообразен микс от индустрии, клиенти и услуги, които предлагаме – това превръща всеки ден в уникално преживяване. Разнообразието от ситуации, с които се справям всеки ден, ме обогатява и ми помага да развивам нови умения и компетенции.

Хората:

Търсим хора с отлични устни и писмени знания по европейски езици, а английският е задължителен. Кандидатите трябва да проявяват интерес към отрасъла, в който ще работят (технологии, търговия, хотелиерство, пътувания, финанси и т.н.). Опитът е плюс, но обикновено не е изискване – имаме стриктно изграден процес на обучение и развитие на служителите. Има невероятни възможности за обучение и израстване.

Допълнителните придобивки, които предлагаме на всичките си служители, включват повече от 40 елемента, като постоянно добавяме нови. В допълнение на обичайния пакет придобивки ние имаме персонализирана програма за награждаване на изявените колеги, различни отстъпки и бонуси, чудесни възможности за кариерно развитие както в България, така и в другите ни офиси по света, централно местоположение на офисите и чудесна работна среда, както и шанс за работа в много от „Fortune 500“ компаниите.

Бъдещето:

Екипът ни в България нарасна изключително много през годините. Имаме 17 проекта и продължаваме да добавяме още с бърз темп. Планираме да се разраснем като допълнително развием настоящите си проекти и привлечем нови клиенти в следващите години. Искаме да добавим и нови индустрии, бизнес модели и разнообразие от услуги.

Извън офиса:

Обичам да прекарвам свободното си време със семейството и приятелите си – караме колела, ходим на пикник, обикаляме из страната и се забавляваме. Веднъж седмично излизам си приятели, настоящи и бивши колеги, бизнес партньори – така поддържам взаимоотношенията си с тях, забавлявам се и преоткривам нощния живот в София. Също така карам мотор и сноуборд – две мои страсти за различните сезони.