Ивелина Шпренглер
Начало » Истории на колеги » Ивелина Шпренглер

Някои може би ще го нарекат страст, но аз ще го нарека любов. Обичайки себе си и знаейки какво те прави щастлив, непременно ще те дари с визията и качествата, необходими да преследваш мечтите си.

Историята:

Това е дълга история. Тъкмо се бях върнала от Германия (където прекарах 11 години) и работих вече от 1 година в друга аутсоурсинг компания в София, когато започнах да търся професионални възможности да се върна в Бургас. Търсенете ми се увенча с успех и през лятото на 2014 година ме намери обявата на Sutherland, търсеща консултанти с немски език за град Бургас. Бях наясно, че това означава да започна от начало, но приех предизвикателството. Започнах като агент, но бързо преминах на позицията Старши консултант. Малко след това ме повишиха  като Ръководител на екип – и в този момент разбрах, че една моя мечта се сбъдва. И защото имам слабост към предизвикателсвтата, 6 месеца по-късно ми предложиха да поема ръководството на екип „Качество“. За мен това беше нещо изцяло ново, но в същото време заинтригуващо. Нямах представа какво да очаквам. Но комуникацията с клиента, прекрасният екип и естеството на работата допринесоха изключително много за моето развитие. Изпълнявах тази роля само за една година, но научих неща за цял живот.

От месец февруари 2017 съм Старши ръководител на екип в Бургас. Мотивирам се от това да знам, че мога да предам от моите знания и опит и по този начин да спомагам за развитието на други.

Поглеждайки назад, мога да кажа, че пътят извървян дотук не беше никак лесен, но беше и все още е изпълнен с много преживявания.

Вдъхновението:

Някои може би ще го нарекат страст, но аз ще го нарека любов. Обичайки себе си и знаейки какво те прави щастлив, непременно ще те дари с визията и качествата, необходими да преследваш мечтите си.

Съвместната работа с професионалисти, които споделят същата визия, ме кара да се чувствам на правилното място, с правилните хора, вършейки правилните неща и това ме вдъхновява допълнително да давам най-доброто от себе си всеки ден. Тук уча ежедневно нещо ново – за бизнеса, за хората, както и за мен самата. Щастлива съм да бъда част от един уникален екип от високо мотивирани, ангажирани и неповторими личности, които знаят как да работят с усмивка. В Sutherland се чувствам у дома.

Бъдещето:

Бъдещето е това, което мислим и правим днес, защото това ни оформя като личности утре.  Винаги си напомням това, когато си поставям своите дневни както и дългосрочни цели. Като част от един бързо разрастващ се екип от мен се очаква гъвкавост, бързи решения и добра координация с всички страни. Затова балансът между дългосрочните ни цели – а именно да продължаваме да бъдем най-добрият доставчик на услиги за нашите клиенти и постоянното разрастване на екипа, и високо динамичната работна среда е ключовият елемент за успеха ни утре, но задачата за днес.

Извън офиса:

Обичам да прекарвам свободното си време със семейството ми или с приятели. Всъщност колегите ми станаха също приятели. Практикувам йога и обичам да спортувам като цяло. Но истински успявам да релаксирам спред природата. Също така чета с удоволствие и слушам музика. Но не на последно място, обожавам да пътувам. Любимата ми фраза от любима моя книга гласи „Изток, запад, юг, север – все едно. Накъдето и да си поел, просто се увери, че всяко пътуване е пътуване навътре в теб.“