Иновативни решения за технологични компании

Sutherland предлага решения от ново поколение за компании, лидери в тех индустрията. Имаме повече от 30 години опит в работата с водещи технологични компании в ключови сегменти от пазара. Именно заради това преминаваме успешно през всички предизвикателства, с които този специфичен бизнес ни среща.

Eкипът ни от технически инженери в София осигурява поддръжка на облачни и бекъп решения за съхранение на данни за компании от списъка на Fortune 500, като подобрява наличността на данните им и се уверява, че няма никакви прекъсвания или инциденти, предоставяйки клиентско преживяване на световно ниво. Нашите екипи осигуряват Frontline, Advanced и Customer Management Support за продуктите на глобална компания за бекъп софтуер, компания лидер в защитата на корпоративните данни, както и за McAfee, водещ бранд предоставяща антивирусен софтуер.

Време е. Трансформирай кариерата си сега.

Работи по комплексни решения за управление, обработка и съхранение на данни.

Разрешавай сложни проблеми на корпоративно ниво за компании от списъка на Fortune 500.

Разшири знанията си в множество технологии.Присъедини се към екипа ни от технически инженери.

Работи по проекти за внедряване на технологични решения с висококвалифицирани IT експерти, системни и мрежови администратори от компании от списъка на Fortune 500.

Поддържай облачни услуги и продукти за архивиране и възстановяване на данни за лидер в областта на защитата на данни на корпоративно ниво, както и за компания за бекъп софтуер, оперираща глобално.

Бъди последната защитна линия за нашите клиенти при решаване на комплексни проблеми за архивиране и възстановяване на данни.

Разшири знанията си в множество технологии като сигурност, мрежи, хибридни системи за съхранение на данни, приложения за облак и продуктивност, сървъри и платформи, протоколи и хардуер, и много други.

Повиши квалификацията си чрез нашите обучения, спонсорства за сертифициране и достъп до водещи световни платформи за уеб-базирани обучения и книги.

Имаме собствена IT лаборатория

IT лабораторията на Съдърланд предоставя на нашите инженери практически опит с най-новите технологични решения и им дава неограничени възможности за конфигурации.

· Ще имаш достъп до екосистемите за архивиране и възстановяване на данни на големи компании.
· Ще получиш практически опит с най-новите софтуерни и хардуерни технологии.
· Ще имаш възможност да възпроизвеждаш начина, по който ще оперират технологиите, които разработваш.
· Ще имаш достъп до най-новите IT технологии в областта на виртуализацията, решенията за управление, архивиране и възстановяване на данни, сигурността и операционните системи за сървъри.

Имаме собствена техническа академия

Tech Step е техническа програма, предоставена безплатно от Съдърланд и подходяща за всеки, който иска да изгради кариера в света на технологиите като технически инженер.

· 5-седмична програма за обучение на пълно работно време
· Обучава участниците на основите на Microsoft Windows, Server, Linux, Networking и Switches, Security, Storage, Cloud и Virtualization
· Програмата е абсолютно безплатна
· При успешно завършване участниците получават предложение за работа в един от нашите престижни технически проекти

Твоят кариерен път

В зависимост от знанията и уменията си, можеш да избереш кариерния си път в някоя от следните областите в нашите проекти.

ТЕХНОЛОГИИ

Работи като Subject Matter Expert, Tier 1 Engineer или Tier 2 Engineer

ТЕХНОЛОГИИ И ПРОЦЕСИ

Работи като Анализатор на качеството, Водещ на обучения или Технически ръководител

ХОРА И ПРОЦЕСИ

Работи като Акаунт Мениджър или Мениджър на екип

Отворени позиции

Technical Support Engineer with Spanish and English for McAfee Enterprise

София

ENTERPRISE TECHNICAL SUPPORT ENGINEER WITH GERMAN and ENGLISH for VERITAS

София

ENTERPRISE TECHNICAL SUPPORT ENGINEER WITH PORTUGUESE and ENGLISH for VERITAS

София

ENTERPRISE TECHNICAL SUPPORT ENGINEER WITH FRENCH and ENGLISH for VERITAS

София