Иновативни решения за технологични компании

Sutherland предлага решения от ново поколение за компании, лидери в тех индустрията. Имаме повече от 30 години опит в работата с водещи технологични компании в ключови сегменти от пазара. Именно заради това преминаваме успешно през всички предизвикателства, с които този специфичен бизнес ни среща.

Eкипът ни от технически инженери в София осигурява поддръжка на облачни и бекъп решения за съхранение на данни за компании от списъка на Fortune 500, като подобрява наличността на данните им и се уверява, че няма никакви прекъсвания или инциденти, предоставяйки клиентско преживяване на световно ниво. Нашите екипи осигуряват Frontline, Advanced и Customer Management Support за продуктите на глобална компания за бекъп софтуер, компания лидер в защитата на корпоративните данни, както и за McAfee, водещ бранд предоставяща антивирусен софтуер.

Време е. Трансформирай кариерата си сега.

Работи по комплексни решения за управление, обработка и съхранение на данни.

Разрешавай сложни проблеми на корпоративно ниво за компании от списъка на Fortune 500.

Разшири знанията си в множество технологии.Присъедини се към екипа ни от технически инженери.

Работи по проекти за внедряване на технологични решения с висококвалифицирани IT експерти, системни и мрежови администратори от компании от списъка на Fortune 500.

Поддържай облачни услуги и продукти за архивиране и възстановяване на данни за лидер в областта на защитата на данни на корпоративно ниво, както и за компания за бекъп софтуер, оперираща глобално.

Бъди последната защитна линия за нашите клиенти при решаване на комплексни проблеми за архивиране и възстановяване на данни.

Разшири знанията си в множество технологии като сигурност, мрежи, хибридни системи за съхранение на данни, приложения за облак и продуктивност, сървъри и платформи, протоколи и хардуер, и много други.

Повиши квалификацията си чрез нашите обучения, спонсорства за сертифициране и достъп до водещи световни платформи за уеб-базирани обучения и книги.

Имаме собствена IT лаборатория

IT лабораторията на Съдърланд предоставя на нашите инженери практически опит с най-новите технологични решения и им дава неограничени възможности за конфигурации.

· Ще имаш достъп до екосистемите за архивиране и възстановяване на данни на големи компании.
· Ще получиш практически опит с най-новите софтуерни и хардуерни технологии.
· Ще имаш възможност да възпроизвеждаш начина, по който ще оперират технологиите, които разработваш.
· Ще имаш достъп до най-новите IT технологии в областта на виртуализацията, решенията за управление, архивиране и възстановяване на данни, сигурността и операционните системи за сървъри.

Имаме собствена техническа академия

Tech Step е техническа програма, предоставена безплатно от Съдърланд и подходяща за всеки, който иска да изгради кариера в света на технологиите като технически инженер.

· 5-седмична програма за обучение на пълно работно време
· Обучава участниците на основите на Microsoft Windows, Server, Linux, Networking и Switches, Security, Storage, Cloud и Virtualization
· Програмата е абсолютно безплатна
· При успешно завършване участниците получават предложение за работа в един от нашите престижни технически проекти

Твоят кариерен път

В зависимост от знанията и уменията си, можеш да избереш кариерния си път в някоя от следните областите в нашите проекти.

ТЕХНОЛОГИИ

Работи като Subject Matter Expert, Front Line Engineer или Advanced Engineer

ТЕХНОЛОГИИ И ПРОЦЕСИ

Работи като Анализатор на качеството, Водещ на обучения или Технически ръководител

ХОРА И ПРОЦЕСИ

Работи като Акаунт Мениджър или Мениджър на екип