Съдърланд България с награди в две категории на годишните Employer Branding Awards на b2b Media

18.02.2019

Sutherland award employer brand award

Съдърланд България бе отличена с първо място в категорията „Excellence in office space“ на годишните награди Employer Branding Awards 2019, организирани от b2b Media. Компанията получи престижния приз за модерното и иновативно офис пространството, което предлага на своите служители във всички си пет локации.

Компанията спечели и второ място в категорията „Employer Brand Leader of the Year“. В тази категория журито награждава компании, които успешно са допринесли за връзката между лидерството и изпълнението на HR стратегиите и проектите за привличане и управление на таланти.

Призовете за първо и второ място бяха връчени на изпълнителния директор на Съдърланд България Димитър Гълъбов на 15 февруари в хотел Новотел в София на специална церемония в присъствието на професионалисти в областта на работодателската марка, официални гости, медии и жури.

На церемонията близо 20 компании бяха отличени в различни категории във връзка с позициониране на работодателския им бранд.

Sutherland-Employer-Brand-award

За втора поредна година, годишните награди на b2b Media отличават компании и личности за постижения при изграждане и утвърждаване на успешна работодателска марка. Журито награждава иновативни решения и техники за управлението на служителите, както и успешни стратегии в областта на Човешките ресурси.

В първото издание на годишните награди на b2b Media през 2018г., Съдърланд България спечели първо място в категорията „Employer Brand Leader of the Year“. През годината компанията бе отличена в още няколко конкурса за постижения в областта на работодателската марка.