Един работен ден в Съдърланд Бургас

05.06.2019

Инициативата ни „Един работен ден в Съдърланд“ дава възможност на ученици да прекарат няколко часа в офиса ни, да се докоснат до истинска работна среда и да се запознаят с екипа ни. През изминалите два месеца проведохме тази инициатива цели 3 пъти в гр. Бургас, като посрещнахме ученици от Немската езикова гимназия „Гьоте“ и Профилирана гимназия за романски езици „Георги Стойков Раковски“.

Учениците прекараха половин ден при нас, като сред най-важните умения, които придобиха през това време са как да се справят успешно в работата с клиенти, да отговарят на запитвания и да водят бизнес комуникация в глобален екип.

Възпитаниците на гимназиите участваха в дискусии и уоркшопи за повишаване на готовността за работа, запознаха се с дейността на Съдърланд и успяха да видят от първо лице с какво се справят служителите ни в ежедневната си работа. Освен това, имаха възможност да се запознаят и да си поговорят с екипа ни и да добият представа за реалния работен процес. В допълнение, гостите ни научиха и всички детайли относно стипендиантската и лятната ни ученическа програма.

Виж повече за нашите инициативи, свързани с ранно кариерно развитие в Съдърланд тук.

Хей, чувал ли си за инициативата ни "Един работен ден в Съдърланд"? В началото на месеца се проведе поредното ѝ…

Публикувахте от Sutherland Bulgaria в Петък, 26 април 2019 г.