Говорят участниците в лятната ученическа програма. Запознай се с Рада.

03.09.2019

Ето, че идва краят на лятото, а с него и завършването на лятната ученическа програма на Съдърланд! Днес те срещаме с Рада, която посвети част от ваканцията си на програмата ни в град София. Виж какво ни разказа тя за своето първо професионално преживяване в компанията.

Защо реши да участваш в лятната ученическа програма на Съдърланд?

Причините са много, но основно реших да се включа, за да придобия професионален опит, да бъда по-самостоятелна и способна да комуникирам на по-високо ниво.

Кое е най-ценното нещо, което научи по време на програмата?

Смятам, че най-ценните неща, които научих, са да комуникирам професионално, да реагирам бързо в напрегнати ситуации и да се адаптирам лесно в нова среда.

Кое беше най-голямото предизвикателство за теб и успя ли да се справиш в него?

Най-трудно ми беше да се науча да запазвам самообладание в стресови ситуации, тъй като това беше изцяло нещо ново за мен. След последователна работа именно върху това, вярвам, че в края на програмата имах голям напредък, върху който ще продължа да работя.

Как би описала програмата с 3 думи?

Възможности, шанс, разнообразие.

Защо би препоръчала на своите приятели лятната ученическа програма на Съдърланд?

За да прекарат лятото си с прекрасни хора в приятелска атмосфера и в компания, която ги мотивира да се развиват като личности.

Научи повече за възможностите за ранна кариера в Съдърланд тук: https://www.sutherlandglobal.bg/bg/stipendii-sutherland/