Говорят участниците в лятната ученическа програма. Запознай се с Димитър и Деян

30.09.2019
Димитър Неделчев

Есента официално е тук и днес поглеждаме назад с носталгия към лятото. С приятен спомен за лятната ученическа програма на Съдърланд ни усмихват Димитър и Деян, които споделят за преживяването си там, новите възможности и придобитите професионални умения.

Защо реши да участваш в лятната ученическа програма на Съдърланд?

Димитър: С удоволствие изучавам немски език и с тази програма мога да проверя до колко моите знания са приложими на практика. Лятната ученическа програма ми дава възможност да се сблъскам с реални проблеми и да взимам адекватни решения.

Деян: Съдърланд е единствената международна фирма, която предлага толкова атрактивна програма в няколко аспекта – работно време, естество на работа и заплащане.

Кое е най-ценното, което научи по време на програмата?

Димитър: Научих се да бъда стриктен, да спазвам установените правила, да контактувам с различни хора и да им съдействам.

Деян: Как да помагам на клиентите, които обслужвам, бързо и качествено.

Деян Тодоров

Кое беше най-голямото предизвикателство за теб и успя ли да се справиш с него?

Димитър: Това е моето първо работно място и за мен беше предизвикателство да се впиша в нова среда с хора, които са по-големи и по-опитни от мен. Мисля, че успях да прекрача тази бариера и да се справя с поставените ми задачи.

Деян: Предизвикателството беше да се приспособя към динамичната работна среда, което се случи бързо и безпроблемо.

Как би описал програмата с 3 думи?

Димитър: Комуникация, отговорност, гъвкавост.

Деян: Атрактивна, полезна, интересна.

Защо би препоръчал на своите приятели лятната ученическа програма на Съдърланд?

Димитър: Бих препоръчал на моите приятели програмата, защото тя предлага приятна среда за развитие на младите хора, осигурява им нови знания и адекватно заплащане.

Деян: Защото в Съдърланд биха могли да научат много неща и да придобият много знания в сферата на клиентското обслужване, които са полезни във всяка сфера от живота.

 

Научи повече за възможностите за ранна кариера в Съдърланд тук: https://www.sutherlandglobal.bg/bg/stipendii-sutherland/