Съдърланд празнува три години присъствие в морската ни столица

10.04.2019

Three years in VarnaКато топ работодател във Варна, продължаваме да разкриваме още нови работни възможности! 2500 са вече служителите ни в цяла България.

“Съдърланд се разраства с много бързи темпове и Варна е един от градовете с голям потенциал за развитие на дейността на компанията. Тази година наистина е много специална за нас в морската ни столица – 3 години присъствие тук, 3 проекта и над 300 служители. В нашия офис работят много специалисти, а целта ни е да разширим присъствието си. Търсим мотивирани, талантливи и креативни хора, които да станат част от екипа ни!“. Това сподели изпълнителният директор на Съдърланд за България г-н Димитър Гълъбов.

Това, което отличава Съдърланд като водещ работодател в града е, че предлагаме възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. Офисът ни във Варна е разположен в Блек Сий Кaпитaл, комуникативна централна локация предоставяща отлични условия на труд.

Годината е изключително специална за нас в града, защото разширихме дейността си с два нови проекта в морската ни столица, което ни позволи да разкрием нови работни места и семейството ни във Варна вече достигна 300 човека. Във връзка с разширяването на дейността ни във Варна, търсим хора, владеещи немски, френски, италиански, испански, холандски и португалски език.

С фокус върху нуждите и комфорта на нашите служители, предлагаме и атрактивни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, карти за спорт и намаления в различни магазини и заведения, покриване на транспортни разходи и др.

Нашият основен приоритет остават служителите и тяхното обучение и развитие. Доказана практика е по-голямата част от ръководните позиции да се заемат от вътрешно подготвени успешни специалисти, за които има организирани допълнителни езикови, технически и мениджмънт обучения и сертифициране.


За 10 години в България Съдърланд има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2500 души. Компанията оперира в 20 държави, в които има над 60 офиса и продължава да се разраства.