Безплатно обучение по немски език и възможност за нова работа в Пловдив от Съдърланд

30.01.2020

През октомври миналата година, открихме най-новия ни офис в Пловдив, давайки възможност на гражданите на Града под тепетата да започнат кариера в глобална компания. Сега идваме с ново предложение за всички пловдивчани – безплатно обучение по немски език в Съдърланд Езикова Академия. 

Съдърланд Езикова Академия е безплатна обучителна програма, водена от сертифицирани учители. Във фокуса на програмата е заложено повишаване нивото на владеене на немски език на участниците, както и познанията им по практическа терминология, свързана с работата в компанията. Академията е предназначена за кандидати с потенциал, които не са достигнали нужното ниво на владеене на езика и биха искали да надградят тези езикови знания, така че да се почувстват уверени да стартират своята кариера в Съдърланд.

Продължителността на курса е от 6 до 10 седмици, като обучението е напълно безплатно. Единственото изискване към кандидатите е да владеят немски език на ниво B1 според европейската езикова рамка и да имат мотивация да станат част от екипа на Съдърланд.

Успешно завършилите Академията ще получат бонус и атрактивно предложение за работа за една от най-големите компании за електронна търговия в света, партнираща си със Съдърланд през последните 15 години в световен мащаб и повече от 5 години в България.

Всеки, който желае да кандидатства за Съдърланд Езикова Академия, може да го направи ТУК.