Съдърланд с нов офис в сърцето на Бургас

10.10.2019

Като един от най-големите работодатели в Бургас и световен лидер в трансформацията на бизнес процеси, оставаме верни на идеята да осигуряваме високо качество и перфектна работна среда на нашите служители.

За старта на есенния сезон екипът ни в Бургас започна своя работен ден  в нов офис с прекрасна гледка към морето, който е разположен в непосредствена близост до центъра на града, пристанището и главните жп и автогари – район, известен като бързо развиваща се и престижна бизнес зона сред зеленина.

Официалното откриване се проведе на 9 октомври от 13:00 ч. в Марина Бургас, като присъстваха кметът на община Бургас, представители на общината, на училищата и университетите в града, които традиционно биват подкрепяни, посредством множество инициативи насочени към младите хора в града.

Съдърланд отвори врати в Бургас през 2014 г., като оттогава до днес компанията се разраства изключително динамично. Това, което отличава Съдърланд като водещ работодател в града е, че предлага възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. Компанията има амбиции да продължи да развива своите дейности в града и да надхвърли 400 служители през декември – в момента тече мащабна кампания за подбор на служители за проектите в града.

Това не е просто работа, това е твоята кариера!