Нашите Награди

Нашият растеж и успех в България са резултат от стратегия и ангажимент за създаване на силна работодателска марка и изключително добре проектирани процеси. Правилните процеси обработени на правилната технология от правилния талант ни позиционират сред лидерите в нашата индустрия в България. Ето защо сме признати от различни международни и местни асоциации, организации и бизнес общности.

2017
2018
2019
2020
2021
Innovations, Technology & Sourcing Awards
“Outsourcing Service Provider of the Year” 2nd place “Innovation in Technology” 2nd place
True Leaders Award by ICAP
True Leader in the category “Business Process Transformation”
“Career in Bulgaria. Why not” Awards
“Best Office Space” 2nd place
Employer Branding Awards by b2b Media
"Employer Brand Leader of the Year" 1st place
True Leaders Award by ICAP
True Leader in the category “Business Process Transformation”
Employer Branding Awards by b2b Media (2nd brand leader)
“Excellence in office space” 1st place “Employer Brand Leader of the Year” 2nd place
Stevie Awards for Sales and Customer Service
Silver Stevie® Award in the “Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year” category
Stevie Awards for Sales and Customer Service
Bronze Stevie® Award in the “Contact Center of the Year (Over 100 Seats)” category
Stevie Awards for Great Employers
Silver Stevie® Award in the “Employer of the year – Other industries” category
Stevie Awards for Great Employers
Bronze Stevie® Award in the “Achievement in employee engagement” category
Career Show Awards
“Best teambuilding” Gold award “Best employer” Silver award
Manager of the Year
“Development of the local regions” Special Award
Employer Branding Awards by b2b Media
“Employer Branding Event” 3rd place
Annual HR Awards by the Bulgarian Association for People Management
“Best HR Project of a Large Company for 2020”
AIBEST Annual Awards
“BPO Company of the Year”
Stevie Awards Sales and Customer Service
Bronze Stevie® Award in the “Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year” category
True Leaders Award by ICAP
True Leader in the “Business Process Transformation” category
Career Show Awards
Best Employer Branding Strategy – Gold award Best Strategy for Attracting Talents – Gold award Best BPO Employer – Bronze award
Employer Branding Awards by b2b Media
Innovation in Talent Management (in pandemic times) – 2nd place

Съдърланд България бе отличена в категориите „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината“ и „Иновации в технологиите“ на годишните награди Innovations, Technology & Sourcing Awards организирани от Българската аутсорсинг асоциация (BOA) и Българската асоциация на софтуерни компании (BASSCOM) . Това беше признание за способността ни да предоставяме бизнес стойност на клиентите, да прилагаме най-добрите практики и да допринасяме за устойчивия растеж на аутсорсинг сектора в България.

Съдърланд България бе отличена с наградата TRUE LEADER в сектора за трансформация на бизнес процеси от ICAP България. Наградите TRUE LEADER признават компаниите, които успяват да се откроят и да изпълнят едновременно четири обективни критерия – увеличени приходи и рентабилност, ръст на служителите, висока кредитоспособност, както и лидерство в сектора.

Съдърланд България бе призната сред Топ 3 на работодателите, предоставящи най-добрите офис пространства за своите служители в България. Съдърланд беше призната за отличното си местоположения и модерната и креативна офис среда.

Съдърланд България бе отличена с първо място в категорията „Employer Brand Leader of the Year“ на годишните награди Employer Branding Awards, организирани от b2b Media. Категорията „Employer Brand Leader of the Year“ признава компании, които успешно са допринесли за връзката между лидерството и изпълнението на HR стратегии и проекти за привличане и управление на таланти.

Съдърланд България бе отличена с наградата TRUE LEADER в сектора за трансформация на бизнес процеси от ICAP България за втора поредна година. Наградите TRUE LEADER признават компаниите, които успяват да се откроят и да изпълнят едновременно четири обективни критерия – увеличени приходи и рентабилност, ръст на служителите, висока кредитоспособност, както и лидерство в сектора.

B2B Media награди Съдърланд България за постижения в създаването и развитието на успешна работодателска марка. Бяхме признати за иновативни решения за управление на служители и страхотни офис помещения. Компанията бе отличена с 1-во място в категорията „Excellence in office space“ и 2-ро място в категорията „Employer Brand Leader of the Year“.

Съдърланд България получи наградата Silver Stevie® Award в категорията Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year” на 13-тите годишни награди Stevie Awards for Sales & Customer Service. Наградите Stevie Awards for Sales & Customer Service са сред най-значимите отличия в света за обслужване на клиенти, контактни центърове, бизнес развитие и продажби.

Съдърланд България получи наградата Bronze Stevie® Award в категорията „Contact Center of the Year (Over 100 Seats) – Other Service Industries” на 13-тите годишни награди Stevie Awards for Sales & Customer Service. Наградите Stevie Awards for Sales & Customer Service са сред най-значимите отличия в света за обслужване на клиенти, контактни центърове, бизнес развитие и продажби.

Съдърланд България получи наградата Silver Stevie® Award в категорията „Employer of the year – Other industries” на 4-тите годишни награди Stevie Awards for Great Employers. Наградите Stevie Awards for Great Employers признават най-добрите работодатели в света и специалистите в сферата на човешките ресурси, както и екипи, постижения и продукти, свързани с човешките ресурси и доставчици, които помагат да се създадат страхотни места за работа.

Съдърланд България получи наградата Bronze Stevie® Award в категорията „Achievement in employee engagement” на 4-тите годишни награди Stevie Awards for Great Employers. Наградите Stevie Awards for Great Employers признават най-добрите работодатели в света и специалистите в сферата на човешките ресурси, както и екипи, постижения и продукти, свързани с човешките ресурси и доставчици, които помагат да се създадат страхотни места за работа.

Съдърланд България спечели първо място в категорията „Най-добър тимбилдинг“ и второ място в категорията „Най-добър работодател“ на годишните награди Career Show Awards. Наградите признават най-добрите практики за привличане, задържане и развитие на служители и отличават най-успешните стратегии за позициониране на работодателска марка в България.

Съдърланд България беше сред наградените компании на националния годишен конкурс за високи постижения в корпоративното управление в България – „Мениджър на годината“. Наградата ни бе връчена за нашите непрекъснати усилия за напредък на местните общности чрез създаване на нови възможности за кариера, поддържане на добри отношения с училища и университети, подкрепа на благотворителни каузи и други социални инициативи.

B2B Media призна Съдърланд България за успешната организация на външно събитие, насочено към позициониране на работодателската марка на Съдърланд. Получихме 3-то място в категорията „Employer Branding Event“.

Съдърланд България бе отличена с наградата „Най-добър проект за човешки ресурси на голяма компания за 2020 г.“ на годишните награди за човешки ресурси, организирани от Българската асоциация за управление на хора. Бяхме признати за проекта ни за електронен подпис, който изцяло дигитализира процеса ни на наемане и дава възможност на всички служители да подписват документи онлайн.

Съдърланд България бе отличена с престижната награда „BPO компания на годината“ 2020 от Асоциацията за иновации, бизнес, отлични постижения, услуги и технологии (AIBEST) за предоставянето на изключителна бизнес стойност на своите клиенти, управлението на таланти и за значителния принос за устойчивия растеж на сектора в България.

Съдърланд България получи наградата Bronze Stevie® Award в категорията „Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year” на 14-тите годишни награда Stevie Awards for Sales & Customer Service. Наградите Stevie Awards for Sales & Customer Service са сред най-добрите отличия в света за обслужване на клиенти, контактни центърове, бизнес развитие и продажби.

Съдърланд България бе отличена с наградата TRUE LEADER в сектора за трансформация на бизнес процеси от ICAP България. Наградите TRUE LEADER признават компаниите, които успяват да се откроят и да изпълнят едновременно четири обективни критерия – увеличени приходи и рентабилност, ръст на служителите, висока кредитоспособност, както и лидерство в сектора.

Съдърланд България бе отличена с 1-во място в категориите „Best Employer Branding Strategy“ и „Best Strategy for Attracting Talents“ и 3-то място в категорията „Best BPO Employer“ на годишните награди Career Show Awards. Наградите признават най-добрите практики за привличане, задържане и развитие на служители и отличават най-успешните стратегии за позициониране на работодателска марка в България.

Съдърланд България е отличена с 2-ро място в категорията „Иновации в управлението на таланти“ (в пандемия) на годишните награди на b2b Media Employer Branding Awards. Бяхме признати за проекта ни за електронен подпис, който изцяло дигитализира процеса ни на наемане и дава възможност на всички служители да подписват документи онлайн.