Нашите Награди

Нашият растеж и успех в България са резултат от стратегия и ангажимент за създаване на силна работодателска марка и изключително добре проектирани процеси. Правилните процеси обработени на правилната технология от правилния талант ни позиционират сред лидерите в нашата индустрия в България. Ето защо сме признати от различни международни и местни асоциации, организации и бизнес общности.

2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Innovations, Technology & Sourcing Awards
“Outsourcing Service Provider of the Year” 2nd place “Innovation in Technology” 2nd place
True Leaders Award by ICAP
True Leader in the category “Business Process Transformation”
“Career in Bulgaria. Why not” Awards
“Best Office Space” 2nd place
Employer Branding Awards by b2b Media
"Employer Brand Leader of the Year" 1st place
True Leaders Award by ICAP
True Leader in the category “Business Process Transformation”
Employer Branding Awards by b2b Media (2nd brand leader)
“Excellence in office space” 1st place “Employer Brand Leader of the Year” 2nd place
Stevie Awards for Sales and Customer Service
Silver Stevie® Award in the “Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year” category
Stevie Awards for Sales and Customer Service
Bronze Stevie® Award in the “Contact Center of the Year (Over 100 Seats)” category
Stevie Awards for Great Employers
Silver Stevie® Award in the “Employer of the year – Other industries” category
Stevie Awards for Great Employers
Bronze Stevie® Award in the “Achievement in employee engagement” category
Career Show Awards
“Best teambuilding” Gold award “Best employer” Silver award
Manager of the Year
“Development of the local regions” Special Award
Employer Branding Awards by b2b Media
“Employer Branding Event” 3rd place
Annual HR Awards by the Bulgarian Association for People Management
“Best HR Project of a Large Company for 2020”
AIBEST Annual Awards
“BPO Company of the Year”
Stevie Awards Sales and Customer Service
Bronze Stevie® Award in the “Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year” category
True Leaders Award by ICAP
True Leader in the “Business Process Transformation” category
Career Show Awards
Best Employer Branding Strategy – Gold award Best Strategy for Attracting Talents – Gold award Best BPO Employer – Bronze award
Employer Branding Awards by b2b Media
Innovation in Talent Management (in pandemic times) – 2nd place
Career Show Awards
Съдърланд България бе отличена със сребърна награда в категорията Най-добър работодател
True Leaders Award by ICAP
Съдърланд България беше отличена с награда True Leader от ICAP България за 4-та година.
Great Place to Work® Certification
Признаването Great Place to Work® се счита за „златен стандарт“ в оценката на работното място.
Employer Branding Awards by b2b Media
Иновации в управлението на таланти (в пандемични времена) - 2-ро място
Burgas Business Awards
Победител в категория ИТ и аутсорсинг
AIBEST Annual Awards
Победител в категория „Иновация на годината“
True Leaders Award by ICAP
True Leader in the category “Business Outsourcing Services”
Great Place to Work® Certification
Great Place to Work® Certification is the mark of a great employee experience.
Employer Branding Awards by b2b Media
Innovation in Talent Education – 3rd place
Employer Branding Awards by b2b Media
Excellence in Stress Management – 3rd place
Career Show Awards
Best Employer Branding екип – Злато Referral програма – Сребро Стратегия за ангажиране на служители – Сребро Най-готин офис – Бронз
Emotional Intelligence EI Summit & Awards
Победител в категориите Емоционално интелигентен екип и Емоционално интелигентен лидер
True Leaders Award by ICAP
True Leader в категорията Бизнес и аутсорсинг услуги
Great Place to Work
Great Place to Work®
Признанието Great Place to Work® се счита за „златен стандарт“ в оценката на работното място.

Съдърланд България бе отличена в категориите „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината“ и „Иновации в технологиите“ на годишните награди Innovations, Technology & Sourcing Awards организирани от Българската аутсорсинг асоциация (BOA) и Българската асоциация на софтуерни компании (BASSCOM) . Това беше признание за способността ни да предоставяме бизнес стойност на клиентите, да прилагаме най-добрите практики и да допринасяме за устойчивия растеж на аутсорсинг сектора в България.

Съдърланд България бе отличена с наградата TRUE LEADER в сектора за трансформация на бизнес процеси от ICAP България. Наградите TRUE LEADER признават компаниите, които успяват да се откроят и да изпълнят едновременно четири обективни критерия – увеличени приходи и рентабилност, ръст на служителите, висока кредитоспособност, както и лидерство в сектора.

Съдърланд България бе призната сред Топ 3 на работодателите, предоставящи най-добрите офис пространства за своите служители в България. Съдърланд беше призната за отличното си местоположения и модерната и креативна офис среда.

Съдърланд България бе отличена с първо място в категорията „Employer Brand Leader of the Year“ на годишните награди Employer Branding Awards, организирани от b2b Media. Категорията „Employer Brand Leader of the Year“ признава компании, които успешно са допринесли за връзката между лидерството и изпълнението на HR стратегии и проекти за привличане и управление на таланти.

Съдърланд България бе отличена с наградата TRUE LEADER в сектора за трансформация на бизнес процеси от ICAP България за втора поредна година. Наградите TRUE LEADER признават компаниите, които успяват да се откроят и да изпълнят едновременно четири обективни критерия – увеличени приходи и рентабилност, ръст на служителите, висока кредитоспособност, както и лидерство в сектора.

B2B Media награди Съдърланд България за постижения в създаването и развитието на успешна работодателска марка. Бяхме признати за иновативни решения за управление на служители и страхотни офис помещения. Компанията бе отличена с 1-во място в категорията „Excellence in office space“ и 2-ро място в категорията „Employer Brand Leader of the Year“.

Съдърланд България получи наградата Silver Stevie® Award в категорията Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year” на 13-тите годишни награди Stevie Awards for Sales & Customer Service. Наградите Stevie Awards for Sales & Customer Service са сред най-значимите отличия в света за обслужване на клиенти, контактни центърове, бизнес развитие и продажби.

Съдърланд България получи наградата Bronze Stevie® Award в категорията „Contact Center of the Year (Over 100 Seats) – Other Service Industries” на 13-тите годишни награди Stevie Awards for Sales & Customer Service. Наградите Stevie Awards for Sales & Customer Service са сред най-значимите отличия в света за обслужване на клиенти, контактни центърове, бизнес развитие и продажби.

Съдърланд България получи наградата Silver Stevie® Award в категорията „Employer of the year – Other industries” на 4-тите годишни награди Stevie Awards for Great Employers. Наградите Stevie Awards for Great Employers признават най-добрите работодатели в света и специалистите в сферата на човешките ресурси, както и екипи, постижения и продукти, свързани с човешките ресурси и доставчици, които помагат да се създадат страхотни места за работа.

Съдърланд България получи наградата Bronze Stevie® Award в категорията „Achievement in employee engagement” на 4-тите годишни награди Stevie Awards for Great Employers. Наградите Stevie Awards for Great Employers признават най-добрите работодатели в света и специалистите в сферата на човешките ресурси, както и екипи, постижения и продукти, свързани с човешките ресурси и доставчици, които помагат да се създадат страхотни места за работа.

Съдърланд България спечели първо място в категорията „Най-добър тимбилдинг“ и второ място в категорията „Най-добър работодател“ на годишните награди Career Show Awards. Наградите признават най-добрите практики за привличане, задържане и развитие на служители и отличават най-успешните стратегии за позициониране на работодателска марка в България.

Съдърланд България беше сред наградените компании на националния годишен конкурс за високи постижения в корпоративното управление в България – „Мениджър на годината“. Наградата ни бе връчена за нашите непрекъснати усилия за напредък на местните общности чрез създаване на нови възможности за кариера, поддържане на добри отношения с училища и университети, подкрепа на благотворителни каузи и други социални инициативи.

B2B Media призна Съдърланд България за успешната организация на външно събитие, насочено към позициониране на работодателската марка на Съдърланд. Получихме 3-то място в категорията „Employer Branding Event“.

Съдърланд България бе отличена с наградата „Най-добър проект за човешки ресурси на голяма компания за 2020 г.“ на годишните награди за човешки ресурси, организирани от Българската асоциация за управление на хора. Бяхме признати за проекта ни за електронен подпис, който изцяло дигитализира процеса ни на наемане и дава възможност на всички служители да подписват документи онлайн.

Съдърланд България бе отличена с престижната награда „BPO компания на годината“ 2020 от Асоциацията за иновации, бизнес, отлични постижения, услуги и технологии (AIBEST) за предоставянето на изключителна бизнес стойност на своите клиенти, управлението на таланти и за значителния принос за устойчивия растеж на сектора в България.

Съдърланд България получи наградата Bronze Stevie® Award в категорията „Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year” на 14-тите годишни награда Stevie Awards for Sales & Customer Service. Наградите Stevie Awards for Sales & Customer Service са сред най-добрите отличия в света за обслужване на клиенти, контактни центърове, бизнес развитие и продажби.

Съдърланд България бе отличена с наградата TRUE LEADER в сектора за трансформация на бизнес процеси от ICAP България. Наградите TRUE LEADER признават компаниите, които успяват да се откроят и да изпълнят едновременно четири обективни критерия – увеличени приходи и рентабилност, ръст на служителите, висока кредитоспособност, както и лидерство в сектора.

Съдърланд България бе отличена с 1-во място в категориите „Best Employer Branding Strategy“ и „Best Strategy for Attracting Talents“ и 3-то място в категорията „Best BPO Employer“ на годишните награди Career Show Awards. Наградите признават най-добрите практики за привличане, задържане и развитие на служители и отличават най-успешните стратегии за позициониране на работодателска марка в България.

Съдърланд България е отличена с 2-ро място в категорията „Иновации в управлението на таланти“ (в пандемия) на годишните награди на b2b Media Employer Branding Awards. Бяхме признати за проекта ни за електронен подпис, който изцяло дигитализира процеса ни на наемане и дава възможност на всички служители да подписват документи онлайн.

Съдърланд България бе отличена със сребърна награда в категорията Най-добър работодател в Аутсорсинг сектора на годишните Career Show Awards. Наградите признават най-добрите практики за привличане, задържане и развитие на служители и отличават най-успешните стратегии за позициониране на работодателска марка в България.

Съдърланд България беше отличена с награда True Leader от ICAP България за 4-та година. Наградите True Leaders признават и отбелязват водещите компании в България, които са успели да се откроят в своя сектор въз основа на множество обективни критерии.

Признаването Great Place to Work® се счита за „златен стандарт“ в оценката на работното място. Съдърланд България е сред първите компании в България, получили тази акредитация.

Съдърланд България отличена с 2-ро място в категорията Иновации в управлението на таланти (по време на пандемия) на годишните Employer Branding Awards от b2b Media. Бяхме признати за нашата програма за ускоряване на кариерата на Team Manager University 2.0.

Съдърланд България беше отличена сред най-успешните компании в Бургас, както и на Южното Черноморие на първата специална гала церемония на Burgas Business Awards. Компанията е отличена в категорията ИТ и аутсорсинг.

Съдърланд България беше отличена с наградата за Иновация на годината на годишните награди за иновации, високи технологии и бизнес услуги SEE ITS Awards организирани от Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST). Наградата отличава нашето дигитално решение Chatbot Aiden, предназначено да помогне за изграждането на когнитивните умения на служителите чрез симулация на реални взаимодействия.

Съдърланд България беше отличена с награда True Leader от ICAP България за 5-та година. Наградите True Leaders признават и отбелязват водещите компании в България, които са успели да се откроят в своя сектор въз основа на множество обективни критерии.

Признаването Great Place to Work® се счита за „златен стандарт“ в оценката на работното място. Съдърланд България е сред първите компании в аутсорсинг индустрията в България, получили тази акредитация.

Съдърланд България бе отличена с бронзова награда в категорията иновации в обучението на таланти за иновативната платформа за обучение, базирана на сценарии (SBL) и като признание за всички уелнес инициативи през годината, компанията бе наградена отново с бронз и в категорията за високи постижения в управлението на стреса на работното място.

Sutherland Bulgaria was recognized with a bronze award in the Innovation in Talent Education category for its innovative scenario-based learning (SBL) platform and in recognition of all the wellness initiatives during the year, the company was awarded bronze again in the Excellence in Stress Management category, too.

Съдърланд България бе отличена с четири награди на годишните Career Show Awards: злато в категория Best Employer Branding Екип, сребро в категориите Referral програма и Стратегия за ангажиране на служители и бронз в категория Най-готин офис. Наградите признават най-добрите практики за привличане, задържане и развитие на служители и отличават най-успешните стратегии за позициониране на работодателска марка в България.

Нашият уелнес екип беше признат от Фондацията за развитие Емоционална интелигентност на Петата международна конференция за емоционална интелигентност EI Summit & Awards, като спечели наградата в категория Емоционално интелигентен екип и лично признание за нашия Wellness Lead, Тодор Симеонов, в категорията Емоционално интелигентен лидер.

Съдърланд България бе удостоена за 6-ти път с наградата TRUE LEADERS в категорията Бизнес и аутсорсинг услуги, връчена от ICAP CRIF в България, член на ICAP, най-голямата група за бизнес информация и консултации в Югоизточна Европа.

Great Place to Work

Признаването Great Place to Work® се счита за „златен стандарт“ в оценката на работното място. Съдърланд България получава това отличие за трета поредна година.