Какво е
ранна кариера?

Програмите за Ранна кариера и инициативите Campus Connect могат да дадат летящ старт на твоята успешна кариера.

Съдърланд предоставя на ученици и студенти възможности за кариерно развитие, както по време на следването, така и след дипломиране.

Разгледай нашите студентски и ученически инициативи и се свържи с нас, за да започнеш своята кариера в Съдърланд!

Програми и инициативи

Образователни партньорства

Съдърланд си партнира с университети, училища и други образователни организации, като обединяваме усилията си в подкрепа на учащите се за тяхната успешна професионална реализация на пазара на труда, посредством развитието на ключови умения и компетенции и инвестиция в специалисти с малко или без работен опит.

Стажове

В Съдърланд имаш възможност да придобиеш практически работен опит в глобална компания докато учиш. Като стажант ще участваш в работни процеси с висока добавена стойност, а твои ментори ще бъдат опитни мениджъри и лидери. Свържи се с нас за информация относно текущите възможности за стаж.

Campus Connect

Участваме активно в студентски кариерни събития, менторски програми и подкрепяме редица студентски организации. Нашият екип организира кариерни инициативи, публични лекции, презентации, конкурси за есета и корпоративни дарения. Гордеем се с нашите лидери и споделяме техните истории. Нека се запознаем! В твоето училище, университиет или в нашия офис.

Един ден в Съдърланд

Ти и твоят клас сте добре дошли да ни посетите! Нека ви разходим из нашите офиси в София, Варна или Бургас. Каним ви да се докоснете до корпоративната култура на компанията, да се запознаете отблизо с индустрията ни и дори да влезете в обувките на нашия мениджърски екип.

Лятна ученическа програма

От стартирането ѝ през 2016 г. стотици младежи се присъединиха към нашата лятна ученическа програма. Тя е чудесна възможност да започнеш своята кариера в Съдърланд, да разбереш какво е да работиш в голяма международна компания, да практикуваш езиковите си умения или да направиш нови запознанства през лятната ваканция.

Ето какво споделят
студенти, които вече
са наши колеги:

Симона Стаматова:

Очакванията ми за работа в компанията бяха за приятна работна среда, добър и отзивчив екип, гъвкаво работно време, което да ми позволи да съчетавам училище, обучение и работа. С радост мога да кажа, че всички бяха изпълнени.

Стефани Боова:

Ако търсите развитие в ранна възраст, това е мястото. За мен трите най-важни причини да продължа да работя в Съдърланд са: развиване на езиковите ми умения, гъвкаво работно време и екипът.

Нашите образователни партньори

Присъединете се към

или

Свържете се с нас


earlycareer@sutherlandglobal.com

Присъединете се към

или

Свържете се с нас


earlycareer@sutherlandglobal.com