Когато пътищата ти с компанията се разделят, трябва ли компанията напълно да забрави за теб? Според нас, не.

Съдърланд Алумни Клуб е общност от хора, които са работили в Съдърланд България. Клубът има за цел да свърже бившите служители, както един с друг, така и с компанията. Ние ценим приноса на нашите предишни колеги за успеха на Съдърланд и ги каним да се присъединят към Алумни клуба.

Запазете професионалната си мрежа. Поддържайте връзка със Съдърланд България, вашите доскорошни колеги и глобалната общност на Съдърланд.

Заявете членството си в нашия Алумни клуб, за да можем да ви информираме за отворените позиции, възможностите за кариера, случващите се събития и новини в Съдърланд.

Свържете се с нас


  Бюлетин

  Месечният бюлетин ви държи в течение с новини, възможности за кариера, информация и ресурси, и събития в Съдърланд

  Ексклузивни събития

  Присъединете се към информативни и супер забавни събития за алумни. Заповядайте на нашите епични тиймбилдинги и партита.

  Възможности за кариера

  Опция за бързо наемане за тези от вас, които имат желание да се върнат в семейство на Съдърланд

  Общност и мрежа

  Поддържайте мрежата от контакти, които сте създали в Съдърланд. Алумни клубът събира членове, за да се свържат отново и да общуват.

  Ексклузивна програма „Препоръчай приятел“

  Специална бонусна схема за успешно наетите хора препоръчани от членове на Алумни клуба

  Отстъпки

  Получете достъп до отстъпките, на които сте се радвали като служител. Възползвайте се от постоянния достъп до различни предимства.

  Вярваме, че връзката с нас има значение. Независимо дали сте напуснали Съдърланд преди 10 години или вчера, нашата цел е да поддържаме връзката между бившите членове на екипа на Съдърланд – помежду им и с компанията.

  Ние вярваме, че да се подкрепяте един друг и да поддържате връзка е не само ключ към вашия успех, но също така е много забавно и носи ползи.

  Нашият Алумни клуб помага за свързването на предишни членове на екипа на Съдърланд с повече възможности, повече ресурси и повече от хората, които биха им помогнали за в бъдеще.