IT курс на немски ще стартира през октомври в Бургас

29.09.2016

GermanОбщина Бургас, Съдърланд Глобъл Сървисиз и Бизнес инкубатор Бургас стартират съвместно IT курс на немски.

Той е част от целенасочените инвестиции, които прави Общината в обучението и развитието на своите млади IT специалисти. От своя страна, Съдърланд Глобъл Сървисиз продължава ангажимента, който пое по време на празненствата за втория си рожден ден в Бургас – да залага на обучителни програми, които да развиват качествата на кадрите и да повишават нивото на пазара на труда в града.

Съдържанието на панелите в курса е разнообразно, но е изцяло насочено към подобряване на IT-уменията на кандидатите. Ето и част от основните теми, които ще се изучават в курса:

  • Основи на проектирането, изграждането и публикуването на уеб сайтове;
  • Първи стъпки в HTML
  • Електронна търговия – eCommerce
  • CMS – Системи за управление на съдържанието

Курса ще се провежда от 3 до 14 октомври в сградата на Бизнес инкубатор – Бургас. Лекциите ще бъдат с продължителност от два часа и половина на ден – от 18:30 до 21:00 ч. Първата група стартира на 3-ти октомври.

Ето и списък с програмата за обучението:

Група 1 – пон (03.10), ср (05.10), вт (11.10) и чет (13.10)
Група 2 – вт (04.10), чет (06.10), ср (12.10) и пет (14.10)

Всички желаещи трябва да имат предвид, че Група 2 ще бъде сформирана само при запълване на Група 1 и желание на допълнителни кандидати.

Изискванията към кандидатите са да имат навършени 16 години и да владеят немски език на ниво B1 или по-високо.

Всеки кандидат, който отговаря на изискванията и желае да се запише може да го направи като изпрати трите си имена, телефон за връзка и CV на имейл адрес – itacademy@business-burgas.com.