Съдърланд спонсорира детски футболен турнир

19.08.2016

KidsTournament2„Локомотив“ Бургас – отборът, който Съдърланд Глобал Сървисиз подкрепя в неговото възстановяване и развитие, организира детски футболен турнир – „Железничарска купа” 2016. Турнирът носи името на приза на Международния спортен съюз на „железничарите”, учреден през 1947 г, отдавайки почит на футболната история. Съдърланд се стреми да подпомага младите в техния устрем за развитие и динамичен начин на живот. Големи фенове на футбола, Съдърландции се гордеем и с много силния си отбор, който завърши на първо място на полусезона на IT лигата по мини футбол.

ПФК „Черно море” /Варна/ се наложи с 2:1 в оспорван финален двубой срещу ФА „Сините камъни” и грабна златото. В малкия финал „Локомотив” /Пловдив/ завоюва третото място с убедителното 5:1 срещу ОФК „Поморие”. Първенците бяха наградени от бургаската певица Тони Димитрова, която е приятелка и последовател на клуба-организатор. Изпълнителният директор на Бургаския офис – Александър Милев награди втоирте в класирането. Поздравления и за Локо Бургас, които вкараха най-атрактивния гол.

За Съдърланд беше чест да участва, този път извън терена, в този футболен празник. За нас е важно да подпомагаме развитието на младите хора в общностите, в които оперираме. Благодарим на всички малчугани за прекрасно прекарания уикенд. До нови срещи!