3-в-1 – безплатен курс, атрактивно заплащане по време на курса и предложение за работа в Бургас

30.08.2016

Leaflet_18_09_2016 (3)През септември Съдърланд Бургас стартира Академия за усъвършенстване на немски език. Първата вълна ще стартира на 12 септември последвана от още две – съответно на 3 и 24 октомври. Обучението ще бъде структурирано в пълен работен ден – от понеделник до петък, по осем часа на ден. Курсът ще е с продължителност от 3 седмици и освен, че е напълно безплатен, курсиситите ще получават възнаграждение за времето на обучение. След края на курса, успешно преминалите ще имат възможност да започнат работа в екипа на Съдърланд.

Компанията се обвързва не само с професионалното, но и с личностното развитие на хората от общностите, в които оперира, и се стреми да подпомогне тези, които търсят възможности за израстване. С настоящата си кампания Съдърланд предлага подкрепа на бургалзиите, желаещи да подобрят нивото си на немски език, предлагайки им безплатен интензивен курс. За него може да се запише всеки, който има ниво B1 по немски и би искал да го развие до B2. Ще бъдат усъвършнствани както писмените, така и вербалните умения на записалите се. След края на обучението курсистите ще преминат тест – тези, които го издържат успешно ще получат предложение за работа в компанията.

Припомняме, че Съдърланд предлага и пакет за релокиране за тези, които желаят да започнат кариера в Бургас.

Желаещите да се запишат в обучението ще имат възможност да направят това като изпратят имейл с прикачено CV на careers.bulgaria@sutherlandglobal.com за една от посочените дати или бъдеща дата за следващите обучения през годината. За допълнителна информация моля позвънете на 056 590 128.