КОГАТО РАБОТАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В УДОВОЛСТВИЕ

02.11.2016

Тази седмица ще ви срещнем със служители от бургаския ни офис. Те ще разкажат малко повече за компанията и причините да се присъединят към нея.

Sutherland-When-work-is-a-pleasure-Ella-Velkova Елла Велкова е специалист администрация и отговаря за организацията на различни събития в офиса, координира комуникацията между различните отдели. С две думи „грижи се за офиса“, както всеки добър специалист администрация.
Кирил Стайков е консултант проследяване в реално време с руски език. Той се занимава с логистика на транспортни средства за един от клиентите на компанията. Sutherland-When-work-is-a-pleasure-Kiril-Staykov

 

Sutherland-When-work-is-a-pleasure-Nikoleta-Pancheva-1 Николета Панчева е старши консултант презастрахователни гаранции с английски и немски език. Нейната работа е да асистира служители на друг клиент на Съдърланд, които се занимават с презастраховане.

 

Защо избра да работиш в Съдърланд?

николета панчеваНиколета Панчева: Вече две години съм част от екипа на Съдърланд и се гордея с избора си. Съдърланд е глобална компания, която дава летящ старт в кариерата на всеки присъединил се към нея.  Първоначално бях привлечена от възможностите както за вътрешно развитие, също така и за международна кариера. Обслужвайки водещи международни компании, всеки може да се докосне до техните бизнес модели и стратегии и да придобие отлични бизнес познания.  Социалните придобивки като допълнителното здравно осигуряване са още едно предимство на Съдърланд, което помогна за избора ми.

кирил стайковКирил Стайков: Обичам предизвикателствата и реших да опитам нещо ново и коренно различно от това което съм работил до сега.

 

Кое е нещото, което най-много ти харесва в компанията?

елла велковаЕлла Велкова: Най-много ми харесва грижата за всеки служител. Когато даваш всичко от себе си знаеш, че ще бъдеш поощрен не само финансово, но и с добри думи и отношение.

николета панчева Хората! Хората са тези, които създават атмосферата и духа на компанията. Харесва ми, че съм обградена от интелигентни и амбициозни млади хора, сред които успях да намеря и добри приятели. Екипът е страхотен и много сплотен и всеки е готов да ти помогне в труден момент. Всеки ден е едно ново предизвикателство, изпълнено с много вдъхновение и различни ситуации, в които всеки дава най-доброто от себе си!

Кое е предимството на Съдърланд пред другите фирми, според теб?

елла велковаЗависи с какви фирми сравняваме Съдърланд. Ако е с българските, колкото и да не ми се иска да генерализирам, повечето не спазват законите, винаги гледат да те ощетят с време и пари. Те не те ценят като важен капитал, а за тях си поредният работник, който ако напусне понеже не му харесва, ще дойде друг на негово място. В сравнение с други международни компании, в които съм работила, отново бих наблегнала на отношението на фирмата към нейните служители, прозрачността и яснотата във всяко едно отношение.

кирил стайковСигурност, гъвкаво работно време, отлични условия на труд, конкурентно и сигурно заплащане, сериозно обучение и възможност за развитие.

 

Успя ли компанията да промени живота ти и как? Научи ли нещо ценно/полезно за теб което смяташ че ще ти помогне в живота/кариерата занапред?

елла велковаАз съм от сравнително скоро във фирмата, но вярвам, че всяко ново нещо ни учи и променя. Винаги се старая да попивам всичко положително, което предполагам за в бъдеще може да ми помогне. Всяко предизвикателство, което ми се изпречи на пътя, аз го приемам като възможност да надскоча себе си за пореден път.

кирил стайков

Да, научих се да бъда по-отговорен и по-изпълнителен, това са качества които винаги ще ми помагат както в живота така и в работата занапред.

николета панчеваОткакто съм част от екипа на Съдърланд успях да придобия много допълнителни технически умения и компетенции, да се запозная с бизнес моделите на водещи компании и да усъвършенствам аналитичните си възможности. Но знанията, които получих са свързани не само с кариерното развитие. Всеки ден Съдърланд ми дава възможност да се докосна до различни култури и опит, различни истории и креативни млади хора, които допълнително ме обогатяват като личност и ми дават житейски опит, който не може да се придобие в университета.

Как виждаш бъдещето си след няколко години? (Мислиш ли, че ще имаш развитие в компанията?)

елла велковаХаресвам работата си и отношението на колегите и шефовете ми. Виждам се израснала в компанията, понеже тя предлага всички условия това да се случи, стига да работиш усърдно.

кирил стайковПредполагам, че след няколко години все още ще  работя в Съдърланд и естествено, ако до тогава ми се даде възможност за кариерно развитие да се възползвам от нея.

николета панчеваУбедена съм, че ще имам развитие в компанията. Съдърланд е компания, която се развива и разширява с всеки ден, а с нея и нейните служители. Мисля че ще се чувствам още по-пълна с енергия и удовлетворена от това, което върша. Нямам търпение да видя какво ме очаква занапред в Съдърланд!

 Източник: VoxBurgas