Какво споделят участниците в академията по немски език

08.02.2019

Месец преди старта на поредното издание на академията ни по немски език ви срещаме с двама участници, които успешно завършиха и вече са част от екипите ни поддържащи Spotify и една от водещите платформи за резервации и туризъм. Виж какво споделят Вяра и Силви за преживяването си в академията и след това.

  1. Защо реши да кандидатстваш за участие в академията по немски език на Sutherland?
Вяра Янакиева

Вяра: Реших да кандидатствам за участие в академията, защото исках да си опресня езика и да работя по проект, който наистина ми е интересен.

Силви: Академията, която предлага Sutherland, е уникална възможност за всички млади и неопитни кандидатстващи. Единствената фирма, която предлага предварителна подготовка, преди да бъдем пуснати в „дълбокото“. Навлизайки в процеса на работа, започнах да се замислям, дали щях да се справя без академията.

  1. Как за теб протече aкадемията?

Вяра: За мен академията протече много добре. Винаги когато имах въпроси, Мая (преподавател в академията) бе насреща да отговори. Хареса ми, че беше съвкупност от преговаряне на език и научаване на нови неща.

Силви: Всичко беше перфектно. Учебният процес беше подготвен подобаващо. Най-важното за мен беше, че се срещнах с много готини хора, които ми дадоха много. В началото беше малко „страшничко“, но после информацията си намери мястото 🙂

  1. Кое е най-ценното нещо, което научи от академията?

Вяра: Най-ценното, което научих…хмм. То не е само едно. По време на академията изградих нови приятелства, научих нови неща и се развих още повече като човек.

Силви: Тази индустрия не е лесна, но пък много дава и учи.

  1. Защо би препоръчала Sutherland на твоите съученици/колеги?
Силви Мартинова

Вяра: Бих препоръчала академията, защото е идеална за хора, които искат да използват познанията си, да се развиват, да работят с хора, които са винаги насреща, когато се нуждаят от помощ. И не на последно място – академията ще им помогне да се насочат към проект, който да им е интересен.

Силви: Аз се чувствам перфектно. Условията са изключително добри, хората, колегите и емоцията са страхотни. Не съм си представяла, че някога ще ходя на работа с такова желание!

  1. Как се чувстваш сега като част от екипа на Sutherland?

Вяра: Чувствам се много добре. Проекта за Спотифай ми харесва. Колегите ми помагат, ако нещо не ми е ясно. Обстановката е приятна.

Силви: Перфектно! Не съжалявам за нищо, това беше най-доброто решение, което съм взимала!

  1. Академията по немски език за мен е…

Вяра: Академията по немски за мен е място за развитие, забавни моменти и изграждане на колектив.

Силви: Академията по немски език за мен е нещо, за което наистина си заслужава да кандидатстваш!

Кандидатствай за академията по немски език ТУК.
Стартираме в София на 5 март.