Ученици от Немската гимназия в Бургас участваха в „Един работен ден в офиса на Sutherland“

07.04.2017

One working day Sutherland BurgasНа 5 април се проведе четвъртото поред издание на „Един работен ден в офиса на Sutherland“. Учениците от ПГПНЕ “Гьоте” имаха възможността да се запознаят с екипа на компанията и да добият представа за реалния работен процес.

Възпитаниците на гимназията прекараха половин ден в офиса на Sutherland. Там те бяха запознати с дейността на фирмата, както и видяха от първо лице с какво трябва да се справят служителите в ежедневната си работа.

Организаторите запознаха учениците от 11 и 12 клас с индустрията за трансформация на изнесени бизнес процеси, както и какви са нейните предимства. Разясниха каква е организационната структура на компанията и какви възможности им предлага кариерния център.

Сред важните умения, които младежите придобиха са как да отговарят на клиентските очаквания, как се води бизнес комуникация и чрез какви методи да поднасят най-коректна информация.

Първите три издания на програмата „Един работен ден в офиса на Sutherland“ бяха осъществени през месец март с помощта на ръководство на ПГПНЕ “Гьоте”.

Източник: Vox Burgas