Седем неща, които не знаете за Съдърланд

09.11.2016

sutherlandНезависимо колко често виждате и чувате името на компанията ни, със сигурност има факти за нея, които ще ви изненадат приятно. Освен че са любопитни и забавни, може да ви влязат в употреба и в търсенето на нов етап от живота или пък просто в разговор с познати.

Eто седем неща, които не знаете за Съдърланд:

  1. Името Sutherland произлиза от марка вратовръзки.
  1. Наскоро Съдърланд отвори академия по немски език в Бургас. Занятията са по 8 часа на ден и се провеждат в Бургаския свободен университет. Курсът има за цел да повиши нивото на владеене на немски език на участниците.
  1. Съдърланд води свой собствен предмет в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, който се провежда всяка седмица. Казва се “Основи на аутсорсинга“ и цели да заздрави връзката между бизнеса и образованието, като даде практически знания на студентите и ги подготви за света на бизнеса.
  1. В един от офисите си в София компанията има свой фитнес център, където служителите могат да вдигнат тонуса си преди работа, по време на обедната почивка или след работно време, също така и да вземат освежителен душ след тренировка.
  1. Компанията Съдърланд притежава своя “лабoратория”, която се намира в Лондон и се занимава с маркетингови проучвания, изследвания, изготвяне на дизайн и др.
  1. Съдърланд е социално ангажирана компания и обича активния начин на живот. Освен че отборът на компанията е на първо място в IT лигата по мини футбол, Съдърланд е генерален спонсор и на футболен отбор в Бургас.
  1. Всеки месец компанията награждава топ служители в 5 различни категории: Почтеност, Лидерство, Удовлетвореност на клиента, Екипна работа, Предприемачество.

Всеки е добре дошъл в Съдърланд, но това е едно от нещата, които вече знаете.

Източник: Виж Бургас