Ученици от немската гимназия на гости на Sutherland

22.03.2018

Burgas Students На 21 март се проведе петото поред издание на „Един работен ден в офиса на Sutherland“. Учениците от НЕГ “Гьоте” в Бургас взеха участие в дискусии и работилници (workshops) за повишаване на готовност за работа и бяха запознати с стипендиантската и лятната ученическа програма на Sutherland. Учениците също имаха възможността да се запознаят с екипа на компанията и да добият представа за реалния работен процес.

Възпитаниците на гимназията прекараха половин ден в офиса на Sutherland. Там те бяха запознати с дейността на фирмата, както и видяха от първо лице с какво трябва да се справят служителите в ежедневната си работа.

Учениците от 10 и 11 клас се запознаха с индустрията за трансформация на изнесени бизнес процеси, както и какви са нейните предимства. Разясниха каква е организационната структура на компанията и какви възможности им предлага кариерния център.

Сред важните умения, които младежите придобиха са как да отговарят на клиентските очаквания, как се води бизнес комуникация и чрез какви методи да поднасят най-коректна информация.