Успешен старт на четвъртото издание на лятната ученическа програма на Съдърланд

01.08.2019

За поредна година Съдърланд организира лятната си ученическа програма за ученици в гимназиален курс, които ще прекарат лятото, придобивайки професионални умения в реална работна среда.

94 ученици от 10, 11 и 12-ти клас ще имат възможността да упражнят и повишат знанията си по немски език в международния екип на компанията. Младежите се присъединиха в екипите ни в София, Бургас и Варна и успешно стартираха своето обучение в края на месец юни и юли.

След приключване на обучителния процес на най-успешните участници ще бъде предложена позиция в компанията. Ако те приемат предложението ще получат възможността да разпределят работното си време спрямо ангажираността си, тоест да работят на пълно или почасово работно време.

Програмата е заложена в основата на един от най-успешните проекти на Съдърланд, който е насочен изцяло към обучението на млади хора, тепърва придобиващи професионални умения. Целта и е да засили мотивацията за постигане на отлични резултати при учениците, да развие меките и комуникационните им умения, както и желанието им за професионална реализация.

За повече снимки, виж публикацията ни във Facebook.