Успешен старт на кариерата за 21 бургаски младежи с Лятната ученическа езикова програма на Съдърланд

17.09.2018

Sutherland Summer Internship Program BurgasВаканцията може и да не e най-любимото време за уроци, но пък е възможност за усъвършенстване на чужд език и практика в реална работна обстановка. Това е заложено и в основата на един от най-успешните проекти на Съдърланд, който е насочен изцяло към младежи.

Лятната ученическа езикова програма на Съдърланд в Бургас се провежда за трета поредна година, като това лято, наред с успешната програма по немски език, стартира и първото издание на Френската лятна програма.

„Мотивира ме това, че по този начин мога да науча много нови неща и да подобря знанията си по немски език. Най-полезното нещо, което научих бе работа в екип и усъвършенстване на комуникацията с хора. Бих препоръчала Съдърланд на своите съученици, тъй като това е една огромна възможност за реализация.” сподели Златина Зафирова, ученичка в НЕГ „Гьоте“ в Бургас.

Успешната формула на програмата, засилва мотивацията за постигане на отличен успех на учениците и амбиция за професионална реализация. Тя е част от дългосрочната стратегия за изграждане на успешни и дългосрочни взаимоотношения с училищата, университетите и образователните институции в цялата страна.

Ето какво споделят участниците за преживяването си в латната ученическа програма.

Klaudia Yordanova Sutherland Internship Summer Program

„Екипната ни работа беше нещо незабравимо. Открих страхотни приятелства тук!“

Клаудия Йорданова, 17 години

„Прекрасно е, че Sutherland работи с ученици, защото е важно от ранна възраст да имаме някакъв, дори и бегъл опит, с реалния живот, извън училище.“

Деница Сотирова, 17 години

„За мен Sutherland е мотивиращ, провокиращ, иновативен.“

Диляна Колева, 16 години