Sutherland се разраства с 200 работни места във Варна само в рамките на текущата година

31.05.2017

Sutherland Varna Expansion 200 new seatsС ясни перспективи за своето развитие във Варна и официално откриване в Блек Сий Кaпитaл, Sutherland обяви разширяването на офиса в морската столица. На събитието взеха участие представители на бизнеса и институциите. Сред тях бяха кметът на община Варна Иван Портних, зам. кметът Пламена Маринова, Италианският консул Антонио Таркуинио, Директори на местни училища и Университети, представители на местния бизнес, приятели и гости.

Старши Вице Президентът на компанията за Европа, Африка и Близкия Изток г-н Шон Кънинг заяви своята увереност, че Варна е изключително обещаващо място за развитието на бизнеса на компанията и предвижда Sutherland да засилва своето присъствие тук.

„Варна, като град с голям потенциал и силно присъствие на университети и езикови гимназии, дава предпоставка за благоприятното бъдещо развитие на вашата компания. Работим активно за превръщането на Варна в град на знанието, като съвместно с университети, културни и научни институти и бизнес, създаваме условия за развитие на младите хора. Целта е да ги мотивираме да учат и да се реализират тук във Варна и вярвам, че вие предлагате привлекателни условия за това“, каза пред гостите кметът Портних.

Sutherland е глобална организация за трансформация на бизнес процеси, която обслужва водещи международни клиенти във всички основни индустрии. С над 30 годишна история, компанията оперира в 19 държави, в които има 60 офиса и над 38 000 служители.

Sutherland Varna ExpansionПрез 2008 година в София отваря врати многоезиков център за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Sutherland достига 1700 служители в четири офиса: два в София, един в Бургас и един във Варна. За втора локация извън столицата Sutherland избра Варна, където вече са назначени над 60 служители, обслужващи проекти главно с немски и италиански език, като плановете включват до края на 2017 броя на работните места в града да надвиши 200. Офисът на компанията във Варна е разположен в Блек Сий Кaпитaл, комуникативна централна локация предоставяща отлични условия на труд.

По време на събитието г-н Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на Sutherland за България, направи равносметка на изминалите осем месеца и представи новите предизвикателства пред компанията във Варна в присъствието на медии и официални гости.

ТУК можете да получите повече информация за кариерните възможности в Sutherland и отворените позиции във Варна.

Sutherland Varna Expansion 200 new seats Sutherland Varna Expansion 200 new seats Sutherland Varna Expansion 200 new seats Sutherland Varna Expansion 200 new seats Sutherland Varna Expansion 200 new seats YP3C7033