Съдърланд бе сред наградените за най-добро офис пространство в България

21.09.2018

Award Best Office Space Sutherland BulgariaСъдърланд България е в Топ 3 на работодателите, осигуряващи най-добро офис пространство за служителите си у нас. Това реши журито на авторитетния кариерен форум за българи с опит в чужбина „Кариери в България. Защо не?“, който се проведе под патронажа на президента на страната ни Румен Радев на 20 септември в „Интер експо център“ в София.

Компанията бе отличена заради отличната локация, модерната и креативна среда, която предлага на своите над 2000 служители в общо петте си офиса в България. Освен отлични условия за работа, пространствата на Съдърланд включват и кътове за релакс и забавление.

„Горди сме с наградата за най-добро офис пространство, която спечелихме на тазгодишното издание на форума „Кариера в България. Защо не?“. Особено щастливи сме, че сме отличени именно в тази категория, защото поставяме служителите си на първо място и се стремим непрекъснато да им осигуряваме приятна и ползотворна работна среда. Чудесно е, когато усилията ни печелят признание“, коментира Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на Съдърланд България.

В рамките на форума, в който се включиха над 100 от топ работодателите в България и повече от 1500 кандидати за работа с опит в чужбина, Съдърланд представи отличните кариерни възможности, които предлага, уникалната си академия по немски език и най-новата обучителна инициатива – техническата академия TechStep.

„Кариери в България. Защо не?“ се организира от Back2Bg и Сдружение „Тук-Там“ с идеята да информират българите в чужбина за възможностите в България. Началото му е поставено през 2008 г. и оттогава той традиционно събира водещи български работодатели наред със студенти, специалисти и предприемачи, които искат да градят кариера си в родината.