Sutherland стартира нов проект във Варна

15.06.2018

Varna Sutherland Sutherland – световният лидер в трансформацията на бизнес процеси разширява дейността си във Варна с изцяло нов проект. Това ще позволи на компанията да разкрие нови работни места с голямо разнообразие от европейски езици в морския град.

Офисите на компанията в България са общо пет – три в София и по един в Бургас и Варна. Тази година Sutherland навършва 10 години в България и е един от водещите работодатели с над 2000 служители в тези локации.

От компанията споделят, че изискванията към кандидатите са познания по някои от чуждите езици – немски, френски, холандски, италиански, испански или руски и мотивация да започнат кариера в международна компания. Новият проект е за глобална компания с над 20 годишен опит в областта на облачните услуги електронната търговия.

Освен конкурентно възнаграждение, компанията предлага централна офис локация и много възможности за развитие и обучение на служителите, които се присъединят към новия проект.

Екипът на Sutherland вече започна подбора на специалисти от гр. Варна, които да станат част от новия проект, като всички желаещи да кандидатстват могат да го направят на сайта на компанията тук.

Източник: Petel.bg