Съдърланд отваря врати във Варна на 24 октомври

20.10.2016
Съдърланд
Image source: blackseacapital.com

Щастливи сме да съобщим, че Съдърланд отваря врати във Варна само след броени дни – на 24 октомври в Блек Сий Капитал Център.

Постоянното разрастване на компанията е предпоставка и за постоянното търсене на кадри с добро владеене на чужди езици. Варна, като град с голям потенциал и силно присъствие на университети и езикови гимназии, дава и предпоставка за благоприятното бъдещо развитие на компанията. Намерението на компанията е да стартира с 50 работни места в морската столица, като офисът отваря врати още този месец, с предстоящо обучение и стартиране на оперативна дейност на 24 октомври.

Основният критерий за търсене на кандидати е владеене на немски език. Компанията предлага социален пакет от месечни бонуси, социални придобивки и ваучери за храна. За добрата мотивация и тонус на екипа, се организират тиймбилдинги, групови събития, социални мероприятия и други. Няма изисквания към възрастта и опита на кандидатите.

Varna Opening OfficialКомпанията предлага привлекателни условия за всеки, който иска да се развива професионално. Съдърланд инвестира в квалификацията на своите служители. Още първият месец след постъпване на работа те получават професионално обучение, което подготвя новите служители за деловото им ежедневие. Основна цел на компанията е дълготрайно развитие на служителите си, като им дава възможности за професионално израстване.

За повече информация обадете се на телефон +359 (2) 892 6869 или проверете свободните позиции на секцията Обяви за Работа на уебсайта.

Повече информация можете да намерите и на live.varna.bg