Sutherland стартира лятна френска програма за ученици

13.06.2018

Sutherland Burgas School programЗа трета поредна година Sutherland ще проведе своята Лятна ученическа програма. Тя има за цел да даде успешен старт на кариерата на младите бургазлии, които още от ученическата банка да навлязат в корпоративния свят. Модерно образование и практика в реална работна обстановка е успешната формула, която дава силна мотивация за постигане на отличен успех на учениците и амбиция за професионална реализация.

Тази година, след изключителния успех на немската програмата през последните две лета, стартира и Френска лятна програма.

Учениците, които изучват френски ще имат възможност по време на лятната си ваканция да оползотворят свободното си време, упражнявайки френския си език и подготвяйки се за новите предизвикателства, които ги очакват.

Програмата ще бъде част от изцяло нов за Бургаския офис на компанията проект, който стартира на 20 юни. Всички ученици ще подпишат трудови договори за програмата и ще получават заплата на месечна база, като могат да избират пълен (7-часов за лица под 18 години) или непълен работен ден, в зависимост от техните предпочитания.

Включилите се в програмата ще имат възможност да работят за мултинационална компания, която е световен лидер в индустрията за ваканционни имоти с милиони потребители по цял свят. Освен ценен опит в областта на обслужването на клиенти, учениците ще имат възможност и да се докостнат до ноу-хау на световно ниво. Всички включили се в програмата ще преминат през обучение, което да ги въведе в спецификата на работата.

Освен за ученици, програмата е отворена за летния период и за хора, владеещи френски език.

За повече информация всички желаещи ученици могат да се свържат директно с представители на компанията на телефон – 056 590 128  или да кандидатстват до 15 юни на имейл earlycareer@sutherlandglobal.com или като попълнят следната форма: https://bit.ly/2Jfk1lR

Източник: VoxBurgas.com