Sutherland празнува една година във Варна, търси нови служители

23.10.2017

Sutherland VarnaSutherland отбеляза първата годишнина от съществуването на офиса си във Варна.

За година специалистите, работещи в него, са се удвоили и са над 100, а плановете за бъдещата година също са амбициозни.

„Резултатите в България заслужават специално внимание и ръстът ни през последните години го доказва. За последните 12 месеца имаме над 20% ръст на приходите, нарастнахме до над 1700 служители, добавихме 3 нови клиента и отворихме във Варна четвъртия си офис в България.

Следейки развитието на Sutherland в България, предвиждам сериозен ръст на бизнеса, което вклюва и засилване на присъствието ни във Варна – град с голям потенциал, отговарящ на нашата динамика,“ казва Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на Sutherland България.

След позиционирането на Sutherland в София и Бургас, Варна е избрана заради голямата концентрация на специализирани средни и висши учебни заведения, в които се обучават много млади хора с отлично владеене на чужди езици. От значение е и потенциалът на целия регион.

Sutherland предлага изключително гъвкаво работно време, което позволява на служителите да съвместяват работата с обучението и да натрупат ценен професионален опит, още докато са в университета.

Sutherland VarnaЗа да може една компания да бъде световен лидер в трансформацията на бизнес процеси, тя трябва да се отличава от останалите си конкуренти на пазара, да поддържа високи стандарти, както и да предлага добри условия за работа на своите служители.

Част от основните елементи за постигането на подобен успех са високото качество на предлаганите услуги, световен клас офиси и инфраструктура, атрактивни социални пакети и основен фокус върху служителите и клиентите,“ посочва Александър Милев, директор на Sutherland във Варна и Бургас.

Sutherland е социално отговорна компания, която участва в множество местни кампании и инициативи. Работи се активно с образователните институции по различни програми, с които се дава шанс на младите хора да участват в решаване на бизнес казуси и в лидерски семинари.

В момента за Варна Sutherland търси хора с немски или италиански език.

Sutherland Varna„Успяхме да изградим чудесен екип и добра работна среда в офиса ни във Варна. Хората, които намериха място при нас, са изключително мотивирани и с тяхна помощ продължаваме да бъдем най-предпочитаният партньор за нашия клиент – световен лидер в областта на онлайн услугите.

Фактът, че работим точно за този клиент, динамичната и модерна работна среда, както и отличните възможности за кариерно развитие в екипа ни във Варна, са сред причините много млади хора, говорещи чужди езици, да ни избират като работодател и да ни препоръчват на свои приятели и познати,“ казва Николай Иванов, директор проект.