Академията ни насърчаваше да говорим без да се притесняваме

09.03.2022

Ahmet Özgür Sutherland German Academy

Запознайте се с Ахмет, който също става част от екипа на Съдърланд, благодарение на безплатната ни академия по немски език. Сега част от екипа ни обслужващ клиентите на един от най-обичаните шоколадови брандове, Ахмет се чувства щастлив и подкрепян в своя малък, интернационален, супер забавен и дружелюбен екип, както ни го описа той. Вижте още.

Съдърланд: Какво привлече интереса ти в академията?

Ахмет: В академията ни преподаваха как да общуваме с клиенти и как да пишем бизнес имейли. Това беше най-интересното за мен, защото бизнес езика е по-различен от това, което ползваме ежедневно. 

С: Защо реши да кандидатстваш?

А: Защото бях чул, че Съдърланд е един от най-добрите работодатели в България и бих имал по-голяма възможност за развитие – реално е така. Това е най-хубавото нещо в нашата фирма. 

С: Какво очакваше по отношение на учебния процес и оправдани ли бяха очакванията ти?

А: Да, очакванията ми са оправдани, защото академията ни насърчаваше да говорим повече, по-свободно и без да се притесняваме. Защото говоренето е най-трудната част от изучаването на един език. 

С: Кое е нещото, което най-много ти хареса в академията?

А: Рол плей – клиент и агент с най-срещаните оплаквания и упражненията в екип. Бяха супер забавни. 

С: Каква беше атмосферата в академията?

А: Атмосферата беше такава, че ни предразполагаше да се съсредоточим върху ученето и постигането на крайния резултат. Всички колеги си помагахме един на друг за темите, които не ни бяха ясни.

С: Как се чувстваш сега като част от екипа на Съдърланд?

А: Като цяло съм много доволен в сегашния си екип, който е част от един малък проект, но въпреки това всичко върви много добре. Най-хубавото нещо е, че работим от вкъщи и спестяваме време от трафика и пътуването до офиса. Като част от Съдърланд и като нейн служител се чувствам подкрепен от фирмата. 

С: Разкажи ни за проекта, в който работиш.

А: Проектът ни е много динамичен и забавен. Всеки ден научаваме нещо ново, никога не е скучно. 

С: Какъв е екипът ти?

А: Малък, интернационален, супер забавен, дружелюбен.

С: Дай три причини, поради които хората трябва да кандидатстват за Академията по немски език.

А: Които иска да изчисти грешките си в граматиката, които иска да е по-уверен в речта си и които иска да премине езиковата си бариера, трябва да кандидатства за академията. Ще е супер полезна за вас.

Кандидатствай за академията ни по немски език тук.