Наблягайки на дискусии и ролеви игри, граматиката беше усъвършенствана, а чувството за несигурност и притеснение – отстранено.

04.03.2022

Sutherland German Academy Angelina Minkova

От обява в интернет и през академията ни по немски език, Ангелина е вече 3 години част от компанията и проекта ни обслужващ една от водещите европейски авиокомпании. Виж какво споделя тя за академията ни по немски език в кратко интервю.

Съдърланд: Какво привлече интереса ти в Академията?

Ангелина: Обява в интернет.

С: Защо реши да кандидатстваш?

Като една от водещите компании на пазара, Съдърланд предлага страхотно кариерно развитие. Това обаче беше невъзможно за мен, заради занемарения ми преди 3,5 год. немски език. Осъзнах, че този шанс да бъда част от академията не трябва да бъде пропуснат и подадох кандидатура за участие.

С: Какво очакваше по отношение на учебния процес и оправдани ли бяха очакванията ти?

А: Очакванията ми бяха за нормален езиков курс – множество граматика, домашни и суха теория. Те обаче не бяха потвърдени. Обучението беше много повече от всичко, което съм си представяла. Наблягайки на дискусии и ролеви игри, граматиката беше усъвършенствана, а чувството за несигурност и притеснение – отстранено.

С: Каква беше атмосферата в академията?

А: Атмосферата беше изключително уютна и приятна.

С: Как се чувстваш сега като част от екипа на Съдърланд?

А: Изключително щастлива съм, че съм част от екипа на Съдърланд. От колеги, хората около мен се превърнаха в приятели. А работния процес – в удоволствие.

С: Разкажи ни за проекта, в който работиш.

А: Част съм от проект в сферата на авиацията. Обслужваме една от водещите световни авиокомпании, фокусирайки се върху безпроблемното изживяване на цялото пътуване на нашите клиенти.

С: Как би описала работата си на някой, който няма представа какво работиш?

А: Работата ми е динамична и интересна. Всеки ден е различен от предходния и изпълнен с нови предизвикателства.

С: Какъв е екипът ти?

А: Екипът ми е съставен от амбициозни и целеустремен хора, които се разбират помежду си и могат да разчитат един на друг.

С: Дай три причини, поради които хората трябва да кандидатстват за академията по немски език.

А: Безплатно усъвършенстване на езика, осигурено работно място след успешно завършване на академията и възможност за кариерно развитие.

Кандидатствай за академията ни по немски език тук.