СЪДЪРЛАНД БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА НА 125 СУ – СОФИЯ „БОЯН ПЕНЕВ“

27.01.2023

Sutherland Bulgaria at 125 High School SofiaПредставители на Съдърланд България бяха посрещнати от ръководството и учениците на 125 СУ – София „Боян Пенев“, след като компанията дари 60 компютърни конфигурации, с които училището оборудва два кабинета по Информационни технологии.

На срещата присъства г-н Димитър Гълъбов, изпълнителният директор на Съдърланд България и неговия екип, които изразиха своето удовлетворение от факта, че компютрите вече са в употреба и се използват ежедневно в учебния процес на 125 СУ, а също така и от администрацията на гимназията.

„Радвам се, че имахме възможност да направим това дарение и Ви благодаря за топлото посрещане.“ – сподели г-н Гълъбов пред учениците от гимназията.

Г-жа Венелина Николова, директор на 125 СУ – София „Боян Пенев“ изрази искрените си благодарности за дарението, а нейните колеги пом. директор г-жа Петрова, преподавателите по Информационни технологии г-жа Черкезова и г-н Кунис заедно с ученици от 10 клас, разказаха на екипа на Съдърланд за академичните постижения, с които се гордеят.

От страна на Съдърланд, на срещата присъстваха още Лили Йорданова, Оперативен директор, Стеван Ангелов, IT Мениджър, Яна Сегменска, Employee Engagement Manager и Георги Янчев, отговарящ за връзките на компанията с образователни институции.