Съдърланд България е в топ 30 на най-добрите работодатели в България

15.06.2023

Sutherland Bulgaria Top 100 Employer in BulgariaС гордост споделяме, че Съдърланд България е сред най-добрите 100 работодатели в България за 2023 г.! 

Според ежегодния индекс на Career Show “Топ 100 най-добри работодатели в България”, Съдърланд България заема 27-мо място сред стоте водещи работодатели в страната. За четвърта поредна година сме сред топ работодателите в България.

Този престижен индекс отличава компаниите, които са се проявили с изключителни постижения в развитието на талантите и създаването на благоприятна работна среда. Индексът събира резултати на работодатели на база получени отличия от Career Show Awards за последните 4 години.

Искрено благодарим на целия #SutherlandStrong екип, чието усърдие и доверие допринесоха за този успех. Заедно можем да постигнем още по-големи успехи!

Непрекъснато се стремим да предоставяме на нашите служители вдъхновяващи възможности и стимулираща работна обстановка. Вярваме, че нашата ангажираност и иновативност са факторите, които ни поставят сред елитните работодатели в България.

Благодарим на Career Show и журито за признанието.