Съдърланд празнува шест години във Варна

25.10.2022

Sutherland Varna PartyКато компания продължаваме да оценяваме високо потенциала на град Варна и вече шеста година развиваме успешно бизнеса си тук. Предлагаме гъвкави модели на работа, както от офиса ни, така и от вкъщи за кандидати от всякаква възраст, владеещи чужди езици и проявяващи интерес към всеки от разнообразните ни проекти в шест различни индустрии. Именно това предоставя много големи възможности за всеки проявил интерес за работа в компанията ни. Към момента за Съдърланд във Варна работят близо 300 служители, но сме в постоянно търсене на мотивирани, талантливи и креативни хора, които да се присъединят към екипа ни и да станат част от развитието на дейностите ни в морската столица!“. Това сподели изпълнителният директор на Съдърланд за България г-н Димитър Гълъбов.

Sutherland Refer a Friend PartyОтпразнувахме шест години присъствие в морската ни столица с официално тържество. В допълнение на това, в края на деня се състоя традиционното ни „Препоръчай приятел“ събитие, където бяха добре дошли както наши служители, така и жители на Варна в търсене на нова работа или с голяма мрежа от приятели, които да препоръчат. Присъстващите над 50 души на място имаха възможност да се забавляват, да се запознаят с представители на различни екипи и да научат повече за кариерните възможности в Съдърланд и програмата „Препоръчай приятел“.

Това, което ни отличава като водещ работодател в града е, че предлагаме възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. Предлагаме отлични условия на труд, както от офиса във Варна, разположен в комуникативната централна локация Блек Сий Кaпитaл, така и в режим работа от вкъщи. Във връзка с разширяването на дейността ни, търсим да наемем хора от всякакви възрасти, владеещи немски, френски, италиански, португалски, испански, шведски, датски, норвежки, фински, холандски или фински език. Не се изисква предишен опит тъй като предоставяме обучение при започване на работа.

С фокус върху нуждите и комфорта на служителите ни, предлагаме и атрактивни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, карти за спорт и намаления в различни магазини и заведения, покриване на транспортни разходи и др.

Всичките ни отворени позиции можете да откриете тук.