„Научих, че е важно да си отборен играч” или стажантска програма в Съдърланд

10.09.2018

Sutherland Intern Denitsa BurgasДеница Стоянова е на 20 години и учи в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. В свободното си време обича да пътува. Това лято тя избра стажантската програма на Съдърланд и по-специално да бъде част от екипа по Подбор, където прекара 1 месец. Ето какво ни сподели Деница за преживяването си при нас.

1.Защо реши да кандидатстваш за участие в стажантската програма на Съдърланд?
Деница: Реших да кандидатствам, защото Съдърланд е международна компания, с добра репутация, която е силно ориентирана към младите хора, предоставяйки им шанса да стартират успешно своята кариера, да използват знанията и уменията си и да се развиват в динамична и просперираща среда.

2. Как за теб протече стажът? 
Деница: Стажът несъмнено надмина очакванията ми. Имах възможността да се потопя в работната атмосфера на компания от световен ранг, да бъда част от страхотен екип от професионалисти и да науча много нови неща, които ще бъдат полезни за мен в професионален план. Несъмнено направих правилния избор, включвайки се в стажантската програма на Съдърланд, чувствам се по-уверена и мисля, че вече имам по-ясна представа относно бъдещите си кариерни планове.

Чувствам се по-уверена и мисля, че вече имам по-ясна представа относно бъдещите си кариерни планове.”

 

3. Кое е най-ценното нещо, което научи от стажа?
Деница: Научих, че е важно да си отборен играч. Колегите, приятелското отношение и приятната атмосфера на работното място спомагат за ефективността на работата и е от изключителна важност, да знаеш, че можеш да разчиташ на своите колеги.

4. Защо би препоръчал Съдърланд на твоите съученици?
Burgas intern Denitsa SutherlandДеница: Бих препоръчала Съдърланд на мои колеги, защото работата в компанията представлява прекрасна възможност за всеки млад човек, който мечтае едновременно за добро кариерно развитие в родината и за работа в международна компания на световно ниво.

5. Стажантската програма за мен е…
Деница: Реализирана възможност и преживяване, което ще запомня само с положителни емоции.

6. Има ли спомен от Съдърланд, който ще остане незабравим?
Деница: Мисля, че дълго ще си спомням за времето, прекарано в Съдърланд и това ще остане незабравим спомен за мен.

7. Опиши Съдърланд с три думи.
Деница: Професионализъм, позитивизъм, семейство.

Ако имате желание да кандидатствате за стаж при нас можете да го направите тук.