Sutherland откри петия си офис в България

04.05.2018

Sutherland new office BSR2Бизнес сградата BSR2 ще е новият офис на един от най-новите клиенти на Sutherland– световно известна уеб хостинг компания. Освен отлична локация, новото място предлага на служителите и модерна и креативна работна среда с конферентни зали и кътовете за почивка.

„Щастливи сме официално да открием тази нова локация. В момента в България обслужваме 19 клиента, чиито решения достигат до милиони крайни потребители. Горди сме, че компании, които са лидери в своя бранш, продължават да се доверяват на Sutherland.

Sutherland new office BSR2

Това динамично развитие ни дава възможност за подобно разрастване и съм сигурен, че това е само началото. Зад всичко това, разбира се, стои мотивиран и опитен екип,“ сподели Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на Sutherland за България.

„Изградихме чудесен екип, с помощта на който сме предпочитан партньор за нашия клиент – световен лидер в предоставянето на уеб хостинг услуги, обслужващ повече от 17 милиона клиента. Екипът в София отговаря за поддръжка, консултации и продажби на някои от основните продукти на компанията.

Ние в Sutherland внедряваме практики и подходи, характерни за клиента и неговия бизнес. Фокусирани сме върху потребностите на нашите служители и мотивацията им да реализират потенциала си,“ коментира Андрей Тодоров, директор на проекта.

Sutherland new office BSR2Заедно с тази последна локация, офисите на компанията стават общо пет в страната – три в София и по един в Бургас и Варна. Тази година Sutherland навършва 10 години в България и е един от водещите работодатели с над 2000 служители в тези пет различни локации.

Източник: Profit.bg