Sutherland бе наградена в категориите „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината“ и „Най-иновативна технологична компания“ на тазгодишните Innovations, Technology & Sourcing Awards 2017

19.06.2017

Outsourcing awards Sutherland WinnerЩастливи сме да съобщим, че Sutherland спечели две награди на годишната гала Innovations, Technology & Sourcing Awards 2017, организирана от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ). Събитието се проведе на 16 юни в Бургас. Международното жури награди Sutherland с второ място в категориите „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината“ и „Най-иновативна технологична компания“.

За нас е чест да получим наградата за „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината“ като признание за способността ни да предоставяме отлични бизнес услуги на клиентите, да прилагаме най-добрите практики в бранша и да допринасяме за устойчивия растеж на сектора в страната.

outsourcing awards SutherlandСпечелването на награда и в категорията за „Най-иновативна технологична компания“ също е голямо признание, тъй като категорията бе отворена за компании, работещи в различни области в индустрията, включително аутсорсинг, бизнес и технологични услуги, центрове за споделени услуги и центрове за научноизследователска дейност и други, които насърчават и прилагат иновации, за да се справят с предизвикателствата пред бизнеса, да подобрят оперативните резултати и да демонстрират ангажираност към развитието и бъдещето на индустрията чрез непрекъснати иновации.

Sutherland AwardsБургас за втора поредна година грабва специална награда. На официалната церемония той бе определен като „Най-динамично развиващ се технологичен град на годината“. Варна също спечели специалната награда „Технологичен град с най-голям потенциал за растеж в сектора“. Sutherland има офиси и в двата града, като в края на миналия месец обяви разрастването на работните места във Варна с над 200 до края на годината.