Успешно завърши второто издание на Tech Step – техническата академия на Съдърланд

23.11.2018

Sutherland Technical Academy GraduationНа 23 ноември Съдърланд отпразнува успешното завършване на участниците от второто издание на своята техническата академия Tech Step. В продължение на пет седмици обучаващите се преминаха през цялостна програма, която ги запозна с основите на Microsoft Windows, Server, Linux, Networking и Switches, Security, Storage, Cloud и Virtualization.

След успешната реализация на завършилите от първото издание на Tech Step през октомври 2018г., Съдърланд продължава да обучава и развива кадри с интерес към техническото инженерство. След успешно положен изпит, всички участници от второто издание на Tech Step се присъединиха към нашите проекти. На церемония по повод завършването на академията, участниците във второто издание бяха посрещнати от представители на ръководството на Съдърланд за да получат своите сертификати.

Sutherland Technical Academy Graduation“За мен възможността да разширя кариерата си не само по отношение на професионалното си развитие на сегашната ми позиция, но и в нова област, и да придобия нови знания беше възможност, която се случва веднъж в живота.“ сподели Александра Ласкова, участник във второто издание на Tech Step. „Всички ресурси и търпение, които вложиха в нас наистина ни помогнаха да се развием като експерти по начин, който не бихме могли сами за такъв кратък период от време.” допълва още тя.

 

Накратко за Техническата Академия на Съдърланд

Tech Step е петседмична обучителна програма, предоставена безплатно от Съдърланд на хора, които говорят чужди езици и имат интерес да се развиват в областта на  информационните технологии и техническото инженерство. По време на обучението участниците са финансово възнаградени и след успешно положен финален изпит се присъединяват към проект на компанията.