Започна приемът за новото издание на Академията по немски език на Sutherland

20.02.2018

Sutherland German AcademySutherland обяви отварянето на приема в поредното издание на своята академия по немски език.

Академията е проект на Sutherland, който е част от цялостната годишна програма на компанията за корпоративна отговорност. Във фокуса на проекта е заложено повишаването на нивото на владеене на немския език на участниците, но компанията инвестира и в повишаване на познанията им по практическата терминология, свързана с работата в Sutherland. Участниците имат възможност да придобият технически умения в областта на общуването, работата и кореспонденцията с клиенти в допълнение на задълбочената подготовка по немски език. Обучението в академията е напълно безплатно като успешно завършилите участници преминават финално оценяване на постигнатия резултат, получават сертификат и предложение за работа в компанията с бонус при започване.

Продължителността на aкадемията е между 4 и 12 седмици, като тя се провежда в офисите на Sutherland в градовете София, Варна и Бургас или в специално предназначени за това зали. Участниците в академията ще са разделени в групи, позволяващи обучението да се проведе с индивидуален подход и под ръководството на внимателно избрани и обучени специалисти.

“Най-много ми хареса цялостната атмосфера, за която допринесоха и останалите участници. Обучението ми беше от полза, защото след него се чувствам по-сигурна в знанията си по езика. Бих препоръчала академията, тъй като смятам, че подобрих значително нивото на езика си след завършване. Впечатлението ми от академията е много позитивно и съм благодарна за възможността да взема участие в нея.”, сподели Моника Тафраджийска, участник във второто издание на академията и настоящ член на екипа на Sutherland.

Условията за участие са владеене на немски език на ниво минимум B1 по Европейската езикова рамка. В момента тече записването за стартиращото през март издание на академията в София. Всички желаещи да се включат в него могат да подадат своята кандидатура тук, където могат и да научат всички подробности за академията. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете тук: earlycareer@sutherlandglobal.com

Източник: manager.bg