Свържи се с нас.

Ако търсиш повече информация или искаш да поговориш с някого от екипа, моля изпрати ни въпросите си чрез формата долу и наш представител ще ти се обади, за да ти помогне.

Съобщение до клиента
Ние обработваме Вашите лични данни, както е необходимо за установяване и поддържане на делови отношения със Съдърланд. Вашите лични данни могат да бъдат разкривани на трети лица в нормалния ход на стопанската дейност или както е необходимо за спазване на закона. Пълно съобщение за поверителност можете да намерите на адрес https://www.sutherlandglobal.bg/bg/poveritelnost/.

ШЕСТ ЛОКАЦИИ В БЪЛГАРИЯ.

Мол Сердика, София

От откриването си през 2010 г., Сердика Център София разполага с повече от 200 магазина, сред които са както любимите ти вериги, така и голямо разнообразие от модни марки. Търговския център има и офис сграда от най-високо ниво, където се намира първият офис на Sutherland България.

БСР 1, София

БСР е клас „А“ офис сграда, разполагаща с 10 етажа и 250 паркоместа. Офис сградата е планирана за максимално удобство и ефективност. Топ заведенията за хранене наоколо правят района чудесно място за работа.

БСР 2, София

БСР е клас „А“ офис сграда, разполагаща с 10 етажа и 250 паркоместа. Офис сградата е планирана за максимално удобство и ефективност. Топ заведенията за хранене наоколо правят района чудесно място за работа.

Офис Парк Пловдив

Офис Парк Пловдив отговаря на високите изисквания за съвременни офис пространства. Със 6 офисни нива и подземен паркинг, сградата е разположена до един от най-големите търговски центрове в града, който предоставя разнообразни места за хранене и пазаруване.

Блек Сий Капитал Център, Варна

е уникален по рода си бизнес център с модерен подход и дългогодишни традиции в успешния бизнес. Сгардата се намира в сърцето на най-оживения бизнес район на град Варна, а транспортната достъпност до него, както за автомобили така и за пешеходци е отлична.

ДАС Марина Бургас, Морска гара

Сградата ДАС Марина Бургас е разположена в непосредствена близост до центъра на града, пристанището и главните жп и автогари – район, известен като бързо развиваща се и престижна бизнес зона сред зеленина и с прекрасна гледка към морето.

Искаш да се присъединиш към нас?

Компанията расте постоянно и ние винаги търсим нови таланти. От новозавършили ученици и студенти до утвърдени професионалисти – имаме разнообразни свободни позиции.

Ако се интересуваш от някоя роля – моля изпрати ни CV и ще се свържем с теб възможно най-скоро.