Глобален доставчик на първокласни иновативни бизнес решения и услуги.

Sutherland в няколко думи

Sutherland е глобална организация за трансформация на процеси, която предлага интегриран пакет от бек-офис и фронт-офис услуги, поддържащи целия клиентски цикъл. На глобално ниво Sutherland е една от най-големите компании за трансформация на процеси, обслужваща клиенти във всички основни индустриални вертикали.

Със седалище в Рочестър, Ню Йорк, Sutherland наема хиляди професионалисти, обхващащи 20 страни по света.

През 2008 година в София отваря врати многоезиков офис за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Sutherland достига 2700 служители в шест различни офиса – три в София, един в Бургас, един във Варна и един в Пловдив. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 европейски езика.

Визия и мисия

Нашата визия.

Да бъдем основен и предпочитан доставчик на технологично-опосредствани и бизнес аутсорсинг услуги на пазарите, на които сме стъпили.

Нашата мисия.

Да помагаме на нашите клиенти да постигат максимална стойност на потребителския си цикъл и да повишават конкуренто-способността си, като помагаме за производителността и ефективността, чрез предоставяне на измерими резултати.

Създаваме вълнуваща корпоративна култура

Нашите ценности

Нашите ценности ни помагат да идентифицираме целите си и ни показват насоката, в която да вървим, за да постигаме значими резултати. Корпоративните ни ценности са ориентири, които маркират пътя и насоките, в които поддържаме взаимоотношенията си, както в екипа, така и с нашите клиенти и общностите, в които работим. Само чрез поддържане на този общ фокус ние, като личности, прерастваме в успешен екип, и Съдърланд постига пълния си потенциал.

01-INTEGRITY

Прозрачност.

Държим на отворени, честни и справедливи взаимоотношения между нас, нашите клиенти и бизнес партньори. Вярваме, че това е единсвеният начин да правим бизнес.

02-LEADERSHIP

Лидерство.

Винаги се стремим да взимаме правилните решения в помощ на нашите клиенти, колеги и партньори. Ще бъдем модел за подражание и ще се целим високо, за да поддържаме първокачествен стандарт, към който другите да се стремят.

03-CLIENTS

Клиенти.

Ценим клиентите си като бизнес партньори. Стремим се да предоставим най-високо качество на услугите и третираме техните цели като свои собствени. Повишаваме тяхната конкурентоспособност като постоянно надхвърляме заложените очаквания.

04-PEOPLE

Хора.

Уважаваме нашите служители и ценим високо техния принос. Стремим се да създадем работна атмосфера, която едновременно окуражава професионалното им развитие и възнаграждава постигнатото. Вярваме в работата в екип и заедно предоставяме отлични резултати на нашите клиенти и техните потребители. Ангажираме се с професионалното развитие на всеки служител в Съдърланд.

Kaloyan circle

Предприемачески дух.

Ние подкрепяме иновациите и ще направим всичко възможно, за да подобрим нашето портфолио от услуги. Непрекъснато се стремим да правим най-доброто, за да постигнем и поддържаме водещата позиция на предпочитан доставчик на аутсорсинг бизнес процеси и услуги.

06-JOIN US

Присъедини се към екипа.

Изпрати ни автобиографията си и ще се свържем с теб възможно най-скоро.