Глобален доставчик на първокласни иновативни бизнес решения и услуги.

Sutherland в няколко думи

Съдърланд е компания за дигитална трансформация, ръководена от своя дългогодишен опит.

Нашата мисия е да създаваме изключително конструирани преживявания днес, които да продължават да радват и в утрешния ден, както нашите клиенти, така и служителите ни.

Повече от 35 години се грижим за клиентите на нашите клиенти, като предоставяме измерими резултати и ускоряваме растежа им. Нашите продукти и платформи, базирани на изкуствен интелект, са изградени с помощта на стабилна интелектуална собственост и автоматизация.

Ние сме екип от професионалисти на световно ниво, оперативно ефективни, културно свързани, отдадени на нашите клиенти и един към друг.

Наричаме го One Sutherland.

През 2008 година в София отваря врати многоезиков офис за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Съдърланд достига 2,200 служители в четири различни офиса – два в София, един в Бургас и един във Варна. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика.

Визия и мисия

Нашата визия.

Да бъдем основен и предпочитан доставчик на технологично-опосредствани и бизнес аутсорсинг услуги на пазарите, на които сме стъпили.

Нашата мисия.

Да помагаме на нашите клиенти да постигат максимална стойност на потребителския си цикъл и да повишават конкуренто-способността си, като помагаме за производителността и ефективността, чрез предоставяне на измерими резултати.

Създаваме вълнуваща корпоративна култура

Нашите ценности

#919_Who We Are_Gabriel_Portrait

Прозрачност.

Държим на отворени, честни и справедливи взаимоотношения между нас, нашите клиенти и бизнес партньори. Вярваме, че това е единсвеният начин да правим бизнес.

mariyana Sutherland Employee

Лидерство.

Винаги се стремим да взимаме правилните решения в помощ на нашите клиенти, колеги и партньори. Ще бъдем модел за подражание и ще се целим високо, за да поддържаме първокачествен стандарт, към който другите да се стремят.

ahmed Sutherland employee

Клиенти.

Ценим клиентите си като бизнес партньори. Стремим се да предоставим най-високо качество на услугите и третираме техните цели като свои собствени. Повишаваме тяхната конкурентоспособност като постоянно надхвърляме заложените очаквания.

mariya Sutherland Employee

Хора.

Уважаваме нашите служители и ценим високо техния принос. Стремим се да създадем работна атмосфера, която едновременно окуражава професионалното им развитие и възнаграждава постигнатото. Вярваме в работата в екип и заедно предоставяме отлични резултати на нашите клиенти и техните потребители. Ангажираме се с професионалното развитие на всеки служител в Съдърланд.

yevheniia Sutherland employee

Предприемачески дух.

Ние подкрепяме иновациите и ще направим всичко възможно, за да подобрим нашето портфолио от услуги. Непрекъснато се стремим да правим най-доброто, за да постигнем и поддържаме водещата позиция на предпочитан доставчик на аутсорсинг бизнес процеси и услуги.

ivo Sutherland employee

Присъедини се към екипа.

Изпрати ни автобиографията си и ще се свържем с теб възможно най-скоро.