Sutherland
езикова академия

Our Езиковата академия на Sutherland е безплатна обучителна програма проведена от сертифицирани учители. Във фокуса на програмата е заложено повишаването на нивото на владеене на немски език на участниците, както и познанията им по практическата терминология свързана с работата в Sutherland.

Езиковата академията е насочена към активни и амбициозни хора, които искат да подобрят нивото на владеене на немски език и да започнат работа в Sutherland след успешното й завършване. Тя е предназначена за кандидати с потенциал, които обаче не са достигнали нужното ниво на владеене на езика и биха искали да надградят тези езикови знания, така че да се почувстват уверени да стартират своята кариера в Sutherland.

Успешно завършилите участници преминават финално оценяване на постигнатия резултат, получават бонус и предложение за работа в компанията.

Продължителност
и програма

  • Онлайн: от понеделник до петък
  • Начална дата: май 2024г
  • Продължителност: 8 седмици
  • График: 10 – 13 ч

Изисквания
за участие:

Владеене на немски език на ниво B1 според европейската езикова рамка и мотивация да се присъедините като Специалист обслужване на клиенти с немски език в Sutherland след успешно завършване.

Безплатна ли е aкадемията?

Обучението е напълно безплатно за всички участници.

Процес по подбор

1. Телефонен разговор за валидиране на езиковото ниво и предоставяне на повече информация за Академията.

2. Писмен тест и интервю с представители на Sutherland.

Завършилите споделят:

Соня Събева

Решението да се присъединя към aкадемията е едно от най-важните в живота ми. На първо място, това е инвестиция в една по-добра версия на себе си

Филип Александров

Очаквах да работя върху уменията и знанията си, да ги подобрявам, опреснявам и надграждам и като награда да започна нова работа. Очакванията ми се оправдаха.

Ангелина Минкова

С акцент върху дискусиите и ролевите игри граматиката беше усъвършенствана, а чувството за несигурност беше елиминирано.

Деница Маринова-Касабова

Едно от предимствата на aкадемията е, че участниците ще бъдат във вашия бъдещ екип и няма да се чувствате сами на новото работно място.

Запишете
се за следващото издание на aкадемията