Sutherland езикова aкадемия

Какво е Езиковата aкадемията и за кого е предназначена?

Езиковата академия на Sutherland е безплатна обучителна програма проведена от сертифицирани учители. Във фокуса на програмата е заложено повишаването на нивото на владеене на немски език на участниците, както и познанията им по практическата терминология свързана с работата в Sutherland.

Езиковата академията е насочена към активни и амбициозни хора, които искат да подобрят нивото на владеене на немски език и да започнат работа в Sutherland след успешното й завършване. Тя е предназначена за кандидати с потенциал, които обаче не са достигнали нужното ниво на владеене на езика и биха искали да надградят тези езикови знания, така че да се почувстват уверени да стартират своята кариера в Sutherland.

Успешно завършилите участници преминават финално оценяване на постигнатия резултат, получават бонус и предложение за работа в компанията.

При въпроси можете да ни пишете на earlycareer@sutherlandglobal.com

Каква е продължителността и къде се провежда?

Продължителността на Академията е между 6 и 10 седмици, като тя се провежда в офисите на Sutherland в градовете София и Бургас или специално предназначена за това зала.

Кога се провежда?

София: всеки ден от понеделник до петък от 09:00 до 12:00

Продължителност: 8 седмици

Какви са изискванията за участие?

Владеене на немски език на ниво B1 според Европейската езикова рамка и мотивация на кандидатите да станат част от екипа на Sutherland.

Безплатно ли е участието?

Обучението е напълно безплатно за всички участници.

desk

Може ли да се съвместява с други ангажименти?

Да, програмата на Академията предразполага съчетаване с учене или работа. Ще стартират няколко модела с различни графици, като в зависимост от броя на желаещите ще се сформират сутрешна, следобедна и/или вечерна група.

cycle

Какъв е процесът по подбор?

1. Разговор по телефона валидиращ нивото на езика и предоставящ повече информация за Академията.
2. Писмен тест или есе и интервю с представители на проектите в Sutherland.