Ранна Кариера

Съдърланд може да бъде началото на твоята успешна кариера. С портфолио от над 36 световноизвестни клиенти и проекти, ние съчетаваме задълбочено ноу-хау с практически мениджмънт и лидерство. Поддържаме близък контакт с университети, гимназии и ученически общности, като провеждаме разнообразни обучения, практически семинари, лекции и програми за развитие.

Езикова Академия

„Езикова академия“ е една от най-успешните ни инициативи. Тя представлява безплатно обучение по немски език, провеждано от сертифицирани преподаватели, за усъвършенстване и развиване на езиковите умения на потенциални кандидати. Участниците, които успешно завършат езиковото обучение, получават бонус и оферта за работа, за да се включат в една от нашите програми и да разберат какво означава да бъдеш #SutherlandStrong.

Безплатно

B1 to B2

Бонус

Уча. Израствам. Успявам.

Нашата „Уча.Израствам.Успявам“ програма има за цел да осигури ранна кариерна ориентация на ученици чрез организиране на семинари и обучения на различни практически теми, които включват създаване на впечатляващи автобиографии, стратегии за успешно интервю, емоционална интелигентност и др. Програмата е изградена от поредица интерактивни сесии, които имат за цел да предоставят насоки на мотивираните млади хора в личното и професионалното им развитие.

Интерактивност

Личностно развитие

София | Варна | Бургас

Лятна ученическа програма

От стартирането си през 2016 година „Лятна студентска програма“ помогна на над 114 ученици да открият своя кариерен път със Съдърланд, като им позволява да работят в мултинационална компания, да практикуват езиковите си умения и да създадат нови приятелства. Всички ученици подписват трудови договори за програмата и получават месечна заплата. Те могат да избират от длъжности на пълно или непълно работно време, в зависимост от собствените си предпочитания.

3 месеца

Платено

Повече от 100 участници

Конкурс за Есе

Запалени сме по чуждите езици! Ето защо нашите стипендии в конкурса за есета са сред редовните ни инициативи за инвестиране в обучението и личното развитие на младите. През 2018 г. по случай 10-годишнината ни в България, наградихме 10 студенти със стипендии. Ако чуждите езици са сред твоите суперсили, очаквай следващото ни предизвикателство.

Повече от 1000 участници

16 езика

30 стипендии

Стажове

„Студентски практики“, програма, ръководена от Министерството на образованието в България, дава възможност на студентите да прекарат 240 часа стаж в Съдърланд. Ако искаш да получиш опит от първа ръка от професионалисти, разгледай нашите отворени позиции тук. Вече имахме ученици, които се присъединиха към екипите ни по Подбор на Персонал, Човешки ресурси и Маркетинг.

Платено

2-12 месеца

Натрупан опит

Ден на отворените врати

Ти и твоят клас сте добре дошли да ни посетите. Нека да ви разведем из офиса, да почувствате атмосферата и културата, да опознаете нашата индустрия и бизнеса ни и дори да стъпите в обувките на нашия мениджърски екип. Някои от училищата, които вече ни посетиха, са гимназията по английски език „Томас Джеферсън“ в София и немската езикова гимназия „Гьоте“ в Бургас.

100% положителни отзиви

Повече от 200+ участници

София | Варна | Бургас

Успешно завършили

Свържи се с нас

earlycareer@sutherlandglobal.com